Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Április 11. 07:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Zajvédő falba fúródott a személyautó

Zajvédő falba fúródott a személyautó

Teljes útlezárásra kell számítani az M5-ös autópályán Szeged felé, ahol letért az útról és a zajvédő falba fúródott egy személyautó.

Az M5-ös Kecskemét és Kiskunfélegyháza közti szakaszán szombaton délután, nem sokkal két óra előtt haladt egy személyautó Szeged irányába, amikor a 100-as kilométerszelvényben eddig ismeretlen okból, nagy sebességgel lehajtott a pályatestről.



A Városföld külterületén történt baleset következtében a jármű a zajvédő falba fúródott, vezetője pedig - aki az eddigi információk szerint egyedül utazott - olyan súlyosan megsérült, hogy mentőhelikoptert kellett hívni hozzá.


A mentés, valamint a jármű visszaemelése idejére az érintett pályaszakaszon teljes útlezárásra kell számítani, az autókat erre az időre a régi 5-ös főútra terelik.



(HavariaPress)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.