Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Március 17. 11:15, csütörtök | Helyi

Zaklatta, nyomkövetővel figyelte feleségét a férfi

Zaklatta, nyomkövetővel figyelte feleségét a férfi

Zaklatta és nyomkövetővel figyelte feleségét egy férfi, most tettéért akár négy és fél év börtönbüntetést is kaphat – írja a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a jelenleg 46 éves férfi és felesége 2020 novemberében szakítottak, amit a férfi nem tudott feldolgozni. Üzenetek, hívások formájában próbálta rávenni a feleségét a folytatásra, majd egy idő után szidalmazni, illetőleg követni kezdte a nőt.

Az autójára nyomkövetőt szerelt, hogy pontosan tudja, felesége merre jár. 2021 januárjában berúgta annak a lakásnak a bejárati ajtaját, ahol a felesége éppen tartózkodott.

Az ügyészség zaklatással, tiltott adatszerzés bűntettével és rongálás vétségével vádolja a férfit. Vele szemben négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.