Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2022. Július 28. 10:13, csütörtök | Helyi

Zámbó Virág 200 méteres női pillangóúszásban bronzérmes

Zámbó Virág 200 méteres női pillangóúszásban bronzérmes

Bronzérmet nyert Zámbó Virág a Besztercebányán rendezett Európai Ifjúsági Olimpia második versenynapján.

A Győri Úszó SE fiatal úszója a harmadik legjobb idővel jutott be a kedd esti döntőbe, itt pedig sikerült megvédenie a pozícióját, remek teljesítménnyel bronzérmet nyert.

Virággal egyetemben a tegnapi napon megkezdte szereplését Herman Szabó Péter is, 200 méteres fiú mellúszásban a 13. helyet szerezte meg.

Petrov Árpád vezetőedző így értékelt:

"MINDKÉT ÚSZÓNKNAK EZ AZ ELSŐ KOMOLYABB NEMZETKÖZI MEGMÉRETTETÉSE, ELSŐSORBAN A TAPASZTALATSZERZÉSEN VOLT A HANGSÚLY, NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK VIRÁGRA, HOGY MINDJÁRT BRONZÉRMET TUDOTT NYERNI. AZ EYOF ÚSZÓVERSENYEIN 2006-2007-BEN SZÜLETETT FIÚK ÉS 2007-2008-BAN SZÜLETETT LÁNYOK MÉRHETIK ÖSSZE TUDÁSUKAT, MINDKÉT GYŐRI ÍGÉRET A FIATALABB KOROSZTÁLY TAGJA, ÍGY HA TOVÁBBRA IS ILYEN SZÉPEN DOLGOZNAK ÉS FEJLŐDNEK, JÖVŐRE IS EYOF-ON UGORHATNAK VÍZBE, HISZEN A COVID MIATTI IDŐPONT ÁTRENDEZŐDÉSEKNEK KÖSZÖNHETŐEN MARIBOR ÚJRA IFJÚSÁGI OLIMPIAI FESZTIVÁLT RENDEZ. KÍVÁNCSIAN VÁROM MIRE MENNEK A 100 MÉTERES MEZŐNYBEN ÚSZÓINK."

Címkék: EYOF, győr, siker, szlovákia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?