Városlista
2023. március 26, vasárnap - Emánuel

Hírek

2022. Október 15. 09:15, szombat | Helyi

Zenés családi délután Gyárvárosban

Zenés családi délután Gyárvárosban

A Pro Urbe Győr díjjal kitüntetett Gyárvárosiak Baráti Köre Egyesület Gyárvárosi Zenés Családi Délutánt rendez október 16-án vasárnap a József Attila művelődési házban.

Az egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan ebben az évben is megrendezi hagyományos, nagy sikerű családi délutánját.

Az esemény 2022. október 16, vasárnap 16 órakor kezdődik a József Attila művelődési házban.

Kiváló művészek sora szórakoztatja a délután résztvevőit:

  • FALLING IN LOVE címmel Rock&Roll musical show Horváth Melinda-Molnár Ágnes Mohácsi Attila-Tihanyi Dániel szereplésével
  • Rába Parti Country club táncbemutató
  • Hull az elsárgult levél” című zenés műsor Kosár Szabolcs, Józsa Janka, Sebestyén Tamás és Kosáry Judit előadóművészek szereplésével

A rendezvény meghívott díszvendégei Simon Róbert Balázs Országgyűlési Képviselő és Hajtó Péter a városrész Önkormányzati Képviselője.

Az eseményen lehetőség nyílik a Baráti körhöz való csatlakozásra is. Mindenkit szívesen lát az egyesület, aki szeretne részt venni a nagy múltú Baráti Kör rendezvényein, amely a tagok számára minden alkalommal ingyenes.

A rendezvény szünetében sor kerül a TISZTA UDVAR SZÉP KÖRNYEZET OKLEVÉL kerüljön átadásra. A rendezvény minden vendégünk számára ingyenes, de nagyon megköszönjük, ha bármely összeggel támogatják az egyesület működését.

A Baráti Kör 2004-es megalakulása óta segíti tevékenységével Gyárváros történelmi hagyományainak ápolását, rendezvényeivel hozzájárul a városrész kulturális életének ápolásához, a családias légkör megteremtéséhez.

Gyárváros – a múlt emlékét őrző városrész XXI. század Gyárvárosnak már nem az ipari központ szerepét adta, ehelyett egy olyan egyedi hangulatú, s napjainkban is egységes építészeti stílusú városrész maradt, ahol az 1915–17-ben, 1942–1944-ben, illetve 1967–69-ben épített szép, gondozott családi házakat és bérházakat, felfedező sétára csábító árnyas utcák ölelik körül.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 08:15, szombat | Helyi

Nyeregben a bringások

Indul a kerékpárszezon.

2023. Március 25. 07:15, szombat | Helyi

Térségünkben a legnagyobb a foglalkoztatási arány

A legmagasabb foglalkoztatási arány tavaly Győr-Moson-Sopron vármegyét és Budapestet, a legalacsonyabb Szabolcs-Szatmár-Bereg és Somogy vármegyét jellemezte.

2023. Március 24. 09:15, péntek | Helyi

Közlednek az álláspontok az Audi és a szakszervezet között

Stratégiai egyeztetés után folytatódtak a bértárgyalások az Audi és a szakszervezet között kedden.

2023. Március 24. 08:15, péntek | Helyi

Újra mossuk a pelenkákat?

Két csomag pelenkát és egy csomag katétert tart raktáron ez a patika!