Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Május 31. 14:39, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Zsákban találták meg a 17 éves lány holttestét

Zsákban találták meg a 17 éves lány holttestét

Két hónapja tűnt el az a 17 éves lány, akinek holttestét egy zsákban találták meg Szombathely határában. A gyilkossággal egy testvérpár egyik tagját gyanúsítja a rendőrség.

A 17 éves szombathelyi lány március 25-én tűnt el otthonából. Holttestét a múlt héten csütörtökön találták meg a vasi megyeszékhely határában, egy erdős területen. Korábban - ugyanazon a napon - a szombathelyi Széll Kálmán utca egyik társasházából jelezték a lakók a rendőrségen, hogy feltehetően egy holttestet találtak felakasztva a padláson. A zsák és a belegyömöszölt holttest azonban eltűnt, mire a rendőrök a helyszínre értek, pár órával később találták meg az erdőben.


A nagy erőkkel megkezdett nyomozás során egy testvérpár került a rendőrök látókörébe. A gyanú szerint egyikük végzett a lánnyal, aki aztán testvére közreműködésével rejtette el az áldozatot. Az emberölés gyanúsítottját őrizetbe vették, a bíróság hétfőn dönt előzetes letartóztatásáról.


(HavariaPress)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.