Városlista
2023. május 28, vasárnap - Emil, Csanád

Hírek

2010. Február 01. 13:15, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Zseblámpával érkeztek az idős nőhöz a trükkösök

Zseblámpával érkeztek az idős nőhöz a trükkösök

Polgárőrnek adta ki magát, és besurranó tolvajokra hivatkozva fosztott ki egy idős asszonyt a hétvégén két, egyelőre ismeretlen férfi Kölesden – értesült a HavariaPress.

A Tolna megyei településen vasárnap késő este hatolt be két férfi egy idős helybéli asszony családi házába. A ház tulajdonosa éppen a hálószobában tévézett, amikor a két férfi megjelent a lakásában, egy kézilámpával a szemébe világítottak, majd közölték vele, hogy ők a polgárőrségtől jöttek, mert láttak kimenni a házból egy alakot, akinek a kezében bankjegyek voltak. Ezután megkérték az asszonyt, hogy nézze meg, megvan-e a pénze, ám eközben kifigyelték, hol tartja a nő a spórolt pénzét, és a távozásuk előtt eltulajdonították azt. A rendőrség a személyleírásuk alapján keresi az ismeretlen tetteseket.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.