Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2010. Február 01. 13:15, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Zseblámpával érkeztek az idős nőhöz a trükkösök

Zseblámpával érkeztek az idős nőhöz a trükkösök

Polgárőrnek adta ki magát, és besurranó tolvajokra hivatkozva fosztott ki egy idős asszonyt a hétvégén két, egyelőre ismeretlen férfi Kölesden – értesült a HavariaPress.

A Tolna megyei településen vasárnap késő este hatolt be két férfi egy idős helybéli asszony családi házába. A ház tulajdonosa éppen a hálószobában tévézett, amikor a két férfi megjelent a lakásában, egy kézilámpával a szemébe világítottak, majd közölték vele, hogy ők a polgárőrségtől jöttek, mert láttak kimenni a házból egy alakot, akinek a kezében bankjegyek voltak. Ezután megkérték az asszonyt, hogy nézze meg, megvan-e a pénze, ám eközben kifigyelték, hol tartja a nő a spórolt pénzét, és a távozásuk előtt eltulajdonították azt. A rendőrség a személyleírásuk alapján keresi az ismeretlen tetteseket.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.

2022. Május 23. 11:00, hétfő | Kék hírek

Több mint ezerháromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Péntektől vasárnapig 1370 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Május 22. 12:07, vasárnap | Kék hírek

Száguldozót fotóztak a rendőrök, durván túllépte a megengedettet

A kocsi vezetője a megengedett sebesség közel kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.

2022. Május 22. 09:08, vasárnap | Kék hírek

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnbanda ellen

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnszövetség tagjai ellen, akik 42 betörés során több mint 45 millió forint értékben loptak tárgyakat - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.