Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Február 09. 14:37, kedd | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Zsírt éget Sebestyén Balázs és Vadon Jani?

Zsírt éget Sebestyén Balázs és Vadon Jani?

A Class FM Morning Showjának műsorvezetői soha nem tűntek túlsúlyosnak, most mégis a legnagyobb hazai fogyókúra mozgalom, a Zsírégető Klub mellé álltak. A két műsorvezető állítása szerint soha nem fogyókúrázott, hiszen szerencsés a

„Bár a súlyunkkal sosem volt probléma, de a környezetünkben számos sikertelen küzdelemnek voltunk tanúi a fogyókúrát illetően. Éppen ezért átérezzük, hogy milyen lelki terhet jelent, ha valaki a súlya miatt nem érzi magát jól a bőrében. A Zsírégető Klub remek kezdeményezés, mert az elhízás már-már népbetegség, és ez ellen tenni kell. Nem elsősorban esztétikai, hanem egészségügyi szempontok miatt, hiszen a túlsúly szinte automatikusan vonz számos betegséget (cukorbetegség, magas vérnyomás, stb.)" - hangsúlyozta Vadon Jani.

„Mint minden más dolog, a fogyás is fejben dől el, és az a legfontosabb, hogy a fogyni vágyók tudatosan csinálják végig az életmódváltást. Hiszen a fogyókúra nem csak a súlyvesztésről szól, hanem egy életmódváltás is, amelyben pontosan tudni kell, hogy mit miért szabad vagy nem szabad enni. A Zsírégető Klub tagjai szakértőktől kapnak tanácsot, ha valamiben bizonytalanok. Akik elszánták magukat, és csatlakoztak a mozgalomhoz, most nagy lendületben vannak, de biztosan lesznek hullámvölgyek a fogyáshoz vezető úton. Ezekben az időszakokban szeretnénk segítséget nyújtani" - mondta Sebestyén Balázs.

A legnagyobb hazai fogyókúra mozgalom, a Zsírégető Klub iránt három hónap alatt több mint 230 ezren érdeklődtek, és 17 ezren regisztráltak, hogy egy közösséget alkotva 2010. február 1-jén elinduljanak a sikeres fogyás útján.

Az új, ABC fogyókúra rendszer hatásossága már bizonyított, hiszen az országos program meghirdetése előtti zsírégető 3 tesztcsoport harminchat tagja összesen 326 kg zsírt adott le nyolc hét alatt. A számos hatóság (ÁNTSZ, OETI, stb.) szakmai támogatásával elindított program azért jött létre, hogy tömegesen fogyhassanak le azok, akik úgy érzik: túl sokat mutat alattuk a mérleg. Ehhez komoly szakmai segítséget nyújtva, ráadásul a Zsírégető Klub internetes oldalán közösséget alkotva vélhetően minden eddiginél nagyobb eredmény érhető el. Mert a klubban nem csak kompromisszumokat kötve, feszülten, koplalással lehet fogyni, hanem kényelmesen, vidáman és akár jóllakottan is!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára