Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2013. Október 30. 18:15, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Zsófi művésznő mintha plasztik ciciket viselne! Ön szerint?

Zsófi művésznő mintha plasztik ciciket viselne! Ön szerint?

Ha ő kipakolja, akkor mi megnézzük! Vajon plasztik?

A fiatal színésznő közösségi oldalán posztolt magáról egy szexi képet, amelyen kibuggyanó mellei játsszák a főszerepet.

Szabó Zsófi nem rejtegeti el nőies bájait. A Jóban Rosszban sorozat színésznője nemrég egyik kedvenc tervezőjénél próbált fel pár extravagáns darabot. Az egyik ruha gyönyörűen kiemelte Zsófi tökéletes alakját. A dekoltázsa pedig magáért beszélt.

Nem csoda, hogy közösségi oldalán rengeteg hozzászólást kapott. A rajongók odavannak a képekért, de volt olyan is, aki megkérdezte, szilikon melle van-e a színésznőnek. Sőt, egy rajongó túlzásnak tartja az erőltetett dekoltázst:

"Zsófi Művésznő! olyan mintha plasztik ciciket viselne és szerintem túlzás" -áll a kommentben. Akadt, aki provokációnak fogta fel a képet: "Zsófika, szép kis hölgy vagy, de ez a kép már durva szerintem, olyan mintha fel lennél pumpálva, vagy ez csak polgárpukkasztás?" - tette fel a kérdést a kommentelő. Szabó Zsófi egyelőre nem reagált a kérdésekre, de a sok dicséret biztos jól esik a nemrég újra szingliként élő színésznőnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.