Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Február 08. 14:58, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Zsuzsi és Orsi elképesztő dolgot étek át!

Zsuzsi és Orsi elképesztő dolgot étek át!

Elképesztő dolgokat élt át Budai Zsuzsi és Serdült Orsi a Bamaco Ralin, ahonnan nemrég érkeztek haza. Élményeikről ma az RTL Klub Reggelijében meséltek. Többek között elmondták, hogy egyik alkalommal egy olyan részre értek, ami nagyon f

Orsinak ki kellett szállni a kocsiból, hogy irányítsa Zsuzsit, különben könnyedén bezuhanhattak volna a szakadékba és azt biztosan nem élik túl.

Ráadásul Orsinak még egy sziklát is odébb kellett volna tennie, ekkor tört el az ujja, ami már jobban van, de szorítani, fogni még most sem tud vele.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence 


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.