Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Március 23. 13:55, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Zsuzsi megmutatta új párját

Zsuzsi megmutatta új párját

Budai Zsuzsi ragyog a boldogságtól, ami nem is csoda, hiszen szerelmes. Új párját még csak egy hónapja ismeri, de már is összeköltöztek. A szépségkirálynő a Bamako Rallyn ismerkedett meg szerelmével. Zsuzsi a StoryOnline-nak elmondta, neki

A szépség őszintén beszélt arról is, hogy szerelme éppen válófélben van, két házasságból négy gyermeke született. A két kicsivel, akik 8 és 4 évesek, Zsuzsi is gyakran találkozik.

A híresség új szerelméért sok mindenre képes, még főzni is megtanult a kedvéért, pedig korábban nem sok időt töltött a konyhában. Zsuzsi úgy érzi, végre megtalálta az igazit, akivel el tudja képzelni a jövőjét, így az egy hónapos együttélés fényében is.

Fotó: RTL Klub


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.