Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Blog | Egy ingatlanos naplója

2019. Március 20. 06:46, szerda

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK MÁR 11,5 M FT-TÓL! 4.rész

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK MÁR 11,5 M FT-TÓL! 4.rész

Ne bérleti díjra költse a pénzét, hanem költözzön már nyáron saját új lakásába Tétre!

Ne bérleti díjra költse a pénzét, hanem költözzön már nyáron saját új lakásába Tétre!Minimális önerővel az Öné lehet álmai otthona. FORRÁSHÁZ – OTTHON TÉTEN!
Látványos beruházás zajlik Téten. A kisváros központi helyén épül fel egy négyszintes épület, a FORRÁSHÁZ.
A társasház beruházója és kivitelezője,az abdai székhelyű építőipari vállalkozás a HO-RA csoport, amely 27 éves szakmai tapasztalattal és számos referenciával bír.

• Pontosan mekkora lesz a ház? Milyen nagyságú lakások és üzletek lesznek majd az épületben?

• A liftes társasházban 42 lakás és 10 üzlet lesz kialakítva. Ezen felül 7 garázs és összesen 34 tároló is helyet kap a házban. A legkisebb lakások 33 m2-esek, a legnagyobbak 65 m2-esek lesznek, ez utóbbiak megfelelnek a 10 M Ft-os CSOK igénybevételi feltételeinek.

• Mikorra tervezik az átadást?

• Az épület fűtéskész átadása idén júniusban lesz. A leendő tulajdonosok választhatnak, hogy ebben a készültségben vásárolják meg a lakást (ilyenkor a befejezést maguk bonyolítják), vagy lehetőség van arra is, hogy a lakást kulcsrakészen kérik a beruházótól, ebben az esetben nyár végi átadásra lehet szerződni.

• Hallhatnánk néhány részletet az árakról?

• Először is szeretném kihangsúlyozni, hogy mi új lakásokat adunk el klasszikus értelemben. Nem a Győrben általános gyakorlat szerint, ahol építési telket vesznek meg a vevők és kivitelezési szerződést kötnek a beruházóval az építésre. Emiatt ebbe a projektbe ebben az előrehaladott készültségi állapotban is be tudnak szállni a 3 gyerekes vevők a teljes 10 M Ft CSOK felhasználásával. A lakásárak kialakításánál nagyon szűk mezsgyén mozgunk. Az emelkedő építőanyagárak és kivitelezési költségek hatása alól mi sem tudjuk kivonni magunkat, a minőségi színvonalban viszont nem kötünk kompromisszumokat. Mindezek ellenére jó 20 %-kal a győri árak alatt tudjuk adni a lakásokat, jellemzően bruttó 330 e Ft/m2 átlagáron.

• Milyen ütemezésben kell fizetniük a vásárlóknak?

• Téten nem a vevők finanszírozzák a házépítést, így ezzel kapcsolatban sem lehet rossz érzése senkinek. Erre az ad lehetőséget, hogy a beruházó és egyben kivitelező HO-RA csoport jelentős tőkeerővel bír. Ez a tény ad lehetőséget arra, hogy a fizetési ütemezéseket és az önerőt testreszabottan alakítsuk ki az ügyfelek igényei és lehetőségei alapján. Például most vásárolt nálunk lakást egy 3 gyerekes anyuka 1,5 M Ft önerővel. A többi fizetendő részt CSOK-ból és kedvezményes hitelből biztosítja. A havi törlesztése 20 e Ft-tal lesz alacsonyabb, mint a most fizetett albérlet díja. Pénzügyi szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, hogy mindenkinek a saját élethelyzetének megfelelő egyedi pénzügyi konstrukciót alakítsák ki. Ez a szolgáltatás díjmentes ügyfeleink számára. Keressenek bizalommal.

• További kérdésekre hol kaphatnak válaszokat az érdeklődők?

• Az aktuális információkat a facebook oldalunkon és a www.forrashaztet.hu weboldalon érhetik el. Kérdéseikkel bátran kérdezzen a decohaz.gyor@gmail.come-mail címen vagy a 30/3644306-os telefonszámon.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2019. Április 05. 06:25, péntek | Egy ingatlanos naplója

Használt lakásokra is felvehető lesz az ingyen 10 millió júliustól! 8.rész

A döntés megszületett!

2019. Április 03. 07:39, szerda | Egy ingatlanos naplója

Ez vár ránk a következő években a lakáspiacon! 7.rész

Kinyílt a titok szelencéje!

2019. Április 02. 10:11, kedd | Egy ingatlanos naplója

Kiderült mennyi lakást vettek már idén a magyarok! 6.rész

Erőteljes vásárlási kedv a hazai ingatlanpiacon!