Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | GyőrStílus

2015. Március 19. 15:38, csütörtök

Tavaszi manikűr tippek

Tavaszi manikűr tippek

Ahogy a ruhák színe, úgy a körömlakk trend is változik a tavasz beköszöntével. Itt is előtérbe kerülnek a világosabb árnyalatok, a pasztell és a tavaszt szimbolizáló minták. Ugyanakkor a körömlakk domináns kiegészítőnk, ezért érdemes olyan színeket választanunk, amely passzol a ruhatárunk árnyalataihoz.

Egyre többen választják a gél lakkot, előnye az, hogy akár 3-4 hétig is sértetlenül fennmarad körmünkön. Ez az időtartam függ a szakembertől és attól, hogy milyen sérülések érhetik a mindennapokban körmeinket. A tapasztalatok vegyesek, van aki szereti és évek óta nem lakkozza magának, hiszen így nincsen gond vele. Előfordul, hogy megvékonyodik a köröm a lakk alatt, de ez ki lehet küszöbölni, ha néha tartunk egy kis szünetet.

2015 színének választották a marsala árnyalatot, ha szereted a dominánsabb színeket, akkor idén tökéletes választásnak bizonyul.

A nude színek igazából szezontól függetlenül mindig jól mutatnak, természetes hatásuk miatt, sehol nem hivalkodó, igényes hatást kelt. Ajánlott iskolába, olyan munkakörben, ahol a visszafogott stílus az elvárt.

A pasztellszínek, kicsit bohókás hatást keltenek, de abszolút a tavasz színei. Alapdarabokhoz tökéletes kiegészítő és jól harmonizálnak az erősebb színekkel is.

Hamarosan itt a fesztiválszezon is, amikor kicsit elrugaszkodhatsz a megszokottól és egy különleges manikűrrel lepheted meg magad. Ilyenkor beindulhat a fantázia, egy jó körmös pedig meg is tudja valósítani az elképzelést.

KÖVESD A GYŐRSTÍLUS BLOGOT FACEBOOKON IS

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2015. Október 29. 10:49, csütörtök | GyőrStílus

Főzzünk egészségesen!

2015. Április 20. 12:12, hétfő | GyőrStílus

4 DIVATBAKI, AMIT TAVASSZAL ELKÖVETHETSZ

2015. Április 15. 19:04, szerda | GyőrStílus

10 outfit tipp Dakota Johnsontól

Ezért irigylik A szürke ötven árnyalata sztárjának stílusát.