Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Cégregiszter | Bútor

1001 Fenyőbútor

9022 Győr, Kiss János utca 2.

Melyiket válasszam, ha egy csöpp természetre vágyom otthon?

Természetes, harmonikus környezetben lakni ma már nem luxus. Főleg nem akkor, ha jól választunk. Ebben a választásban szeretnénk segítségére lenni, és megmutatni mi is az a fenyőbútor.

Ha megkérdezzük, kinek mi jut eszébe erről a fogalomról, akkor ezerféle választ kaphatunk. Van, aki már hallott róla, van, aki látott már, esetleg sejti hol készülnek a legjobb minőségűek és hol találhatóak a legnagyobb fenyőerdők. Vannak, akiknek határozott elképzeléseik vannak róla, és vannak, akik bizonytalanok. Végtelen a válaszok sora a válaszoló vérmérséklete, tapasztalata szerint. De valójában miről is van itt szó?

A fenyőbútor meghatározás nagyon általános. Túl nagy területet foglal magában, nem határozza meg azokat az alkategóriákat, amelyek ezen az óriási területen belül még világosan megkülönböztethetőek. A fenyőbútor kifejezés egy gyűjtőfogalom. Azt fejezi ki, hogy olyan bútor, aminek elkészítéséhez fenyőfát használtak alapanyagként, fenyőfából gyártották. Viszont nem derül ki belőle, hogy milyen stílusban gyártódott, milyen a felületkezelése, a színe, milyen minőséget és értéket képvisel, stb. Ez legalább olyan általános gyűjtőfogalom, mintha azt mondanánk: Autót akarok venni. De milyet? Trabantot, vagy Mercedest? Alsó-középkategóriást, vagy luxusautót? Elég, ha csak négy kereke van, vagy legyen benne légkondi is? Ha nem tud dönteni, ha érdeklődik a téma iránt, vegye igénybe szakember segítségét! Forduljon ahhoz, aki igazán ért az adott témához, aki a legnagyobb választékot tudja nyújtani önnek.

Ha szereti a természetes anyagok tiszta, meleg harmóniáját, ha sokféle stílusirányzatból szeretne választani, a tartós, jó minőséget keresi, fontos önnek a kiszolgálás minősége, és mindezért nem akar rengeteg pénzt kiadni, keressen fel bennünket!

Sok szeretettel várjuk!

Fotók

1001 Fenyőbútor
1001 Fenyőbútor
1001 Fenyőbútor
1001 Fenyőbútor
1001 Fenyőbútor

Nyitva tartás

  • H-P: 9-18
  • Szo.: 9-13

kapcsolat