Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Cégregiszter | Egyéb

Fürge Diák Iskolaszövetkezet

9024 Győr, Bartók Béla u. 8.

Irodánk Nyitvatartása: hétfőtől péntekig 9-16 óráig

Munkáinkról általában :

Iskolaszövetkezetünk nem csak a nyári időszakban és szünidőkben tud munkát biztosítani , hanem szorgalmi időszakban is. Alkalmi és folyamatosan végezhető munkáink közül kiválaszthatod a neked leginkább megfelelőt.

A munkavállalás alapfeltételei:

- betöltött 16. életév
- aktuális félévre frissített regisztráció és érvényes eredeti iskolalátogatási igazolás
- személyi igazolvány
- diákigazolvány
- adókártya
- TB kártya
- bankszámlaszám

Hogyan jutok munkához?

Első lépésben regisztrálnod kell. Ezt megteheted személyesen vagy interneten. A regisztrációkor megadott információk alapján akár azonnal munkához juthatsz. Előfordulhat azonban az is,hogy nem tudunk rögtön a számodra megfelelő munkalehetőséget biztosítani. Ebben az esetben munkatársunk keresni fog, amint az igényeidhez leginkább közel álló ajánlattal szolgálhatunk. Ezt követően az irodánkban személyesen is informálunk a konkrét munkáról.

Regisztráció:

Regisztrálni lehet személyesen vagy interneten. Ami elenegedhetetlenül szükséges:egy aktuális félévre szóló iskolalátogatási igazolás vagy az oktatási intézményed által kiállított évismétlő, évhalasztó igazolás leadása! Személyes regisztrációkor ezt hozd magaddal. Internetes regisztráció esetében szintén vagy személyesen vagy postai úton juttasd el hozzánk az aktuális félévre vonatkozó igazolást.

kapcsolat

  • Cím: 9024 Győr, Bartók Béla u. 8.
  • Telefon: 96/517-618
  • Mobil: 06-70/450-46-93
  • Fax: 96/517-619
  • Web: http://www.furgediak.hu