Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Cégregiszter | Felnőtt képzés

Griff Felnőttképző Központ - Irodavezető: Majorné Lőrinc Lilla

Győr, Munkácsy u. 1-5

A Griff Felnőttképző Központról:

Az Oktatási Minisztérium és a Felnőttképzési Akkreditációs testület követelményrendszerét teljesítve 2003-tól akkreditált Felnőttképző intézményként végzi tevékenységét.

Felnőttképzési programjaink a Dunántúl városaiban (Győr, Veszprém, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Baja) és Budapesten hosszú évek óta sikerrel futnak. Ez a háttér biztosítja a tanulni vágyók számára az igényesen kialakított egységes tematikát, és a szakmailag kifogástalan minőségű képzést.

Mind a munkatársak, mind pedig a trénerek/előadók közös törekvése, hogy a szakmai tudás átadása mellett a napjainkban olyan nagy fontossággal bíró vállalkozói szemléletmódot, amit a versenyszférában is kamatoztatni tudnak, kialakítsák a résztvevőkben.

A Griff Vállalkozásfejlesztő Kft nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a résztvevők gyakorlatias képzésben részesüljenek, ezért az alkalmazott oktatóink, az oktatott szakmát gyakorló szakemberek.

A fejlődni vágyóknak a számukra legmegfelelőbb képzési formában, magas színvonalú és egymásra épülő képzést tudunk nyújtani a beiskolázási tanácsadástól a vizsgáztatásig.

Célunk, hogy a képzések területén nyújtott szolgáltatásainkkal maradéktalanul kielégítsük mind a hallgatók, tanulók mind munkaadók igényeit, miközben folyamatosan odafigyelünk munkatársaink, tanáraink, előadóink, beszállítóink elvárásaira.

A Griff Vállalkozásfejlesztő Kft. államilag elismert szakmák oktatását végzi, felnőttképzési formában, kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció; egészségügy; szociális szolgáltatások; oktatás; informatika; közgazdaság; ügyvitel; egyéb szolgáltatások szakmacsoportokban,.

Aktuális képzési kínálatunkat megtalálja honlapunkon: www.tanulniakarok.hu


Bízunk benne, hogy képzési kínálatunkból Ön is talál kedvének, ambíciójának, szakmai elképzeléseinek valót!

Fotók

Griff Felnőttképző Központ - Irodavezető: Majorné Lőrinc Lilla

kapcsolat