Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Cégregiszter | Egyéb

IHH Nyelviskola

9022 Győr, Teleki u. 18.

Félúton a két főváros Budapest és Bécs között található Európa legszebb barokk városa Győr.

A városközpont szívében, két egyetemünk között, a Széchenyi tér mögött található az IHH Nyelviskola Központja.

Az IHH Minősített Nyelviskola Győr első, és egyben legnagyobb nyelviskolájaként 1993 óta elkötelezett azért, hogy olyan tanulási körülményeket kínáljon Önnek, melyben kibontakoztathatja önmagát, és képességeit. Az elméleti és gyakorlati tudás mellett az emberi kapcsolatok fejlesztését is feladatunknak tekintjük.

Így iskolánk nemcsak egy nyelviskola a többi között, hanem egy olyan hely, ahol a választott nyelvtanfolyamon kívül lehetőség van többfajta nyelvvizsgából választani, professzionális tréningeken részt venni, bekapcsolódni és megtapasztalni a "Tanulj és dolgozz Angliában" programot.

Hisszük, hogy csak így lehet teljes az oktatás és nevelés egysége.

Szerezzen nyelvtanulási tapasztalatot az IHH Minõsített Nyelviskolában!

Ne feledje: a mi célunk az Ön teljes megelégedettsége!

SZOLGÁLTATÁSOK: - általános nyelvtanfolyamok - üzleti nyelvtanfolyamok - vállalati kihelyezett nyelvtanfolyamok - szakirányú kurzusok: pénzügyi, jogi, vendéglátó, idegenforgalom, orvosi, ápolónői, bolti eladói - magyar mint idegennyelv - tanártovábbképzés - államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsgák: ITK ELTE Origó,ÖSD - „Tanulj angolul Angliában” program - Professzionális tréningek - Au-Pair közvetítés - "Túlélési nyelvcsomag" külföldön dolgozni szándékozók részére

kapcsolat