Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Cégregiszter | Üzleti szolgáltatások

PlixApp Informatika Kft.

9027 Győr, Budai út 2-6

Profi rendszergazdai szolgáltatás. Szeretné, ha informatikai rendszere többé nem a problémák forrása lenne, mintsem inkább egy eszköz, mely a vállalkozásának hatékonyságát hivatott növelni?
A kis és közepes vállalkozások kevesebb mint harmada él az informatika adta üzleti hatékonyságot növelő lehetőségekkel. Ők azok akik az élvonalba tartoznak.
Mi segítünk az élvonalba kerülni, ha Ön is azt szeretné!

Az informatikai rendszerek meghibásodása, nem csak munkaidő kiesést okoz, hanem presztízs vesztést és bevétel kiesést, ami a jelenlegi gazdasági körülmények között megengedhetetlen. Miért idegeskedne azon, hogy lassú a számítógépe, vagy gyakran lefagy? Egy profi rendszergazda pillanatok alatt megoldja mindazon informatikai eredetű problémákat, melyen egy képzetlen informatikus napokat pörög. Az informatikai üzemeltetés nagyon komplex dolog, ami tegnap még álom volt, mára valósággá vált. A rendszergazdáknak lépést kell tartaniuk a technika fejlődésével és ezt egy ember aligha tudja, ehhez egy csapat ereje kell.

Megszokta már, hogy lassú a számítógépe? Miért törődne bele, hiszen egy profi informatikai szakember akár 30%-os teljesítmény javulást is képes kihozni a számítógépből anélkül, hogy méregdrága alkatrészeket cserélne.

Az informatikában sokan megfeledkeznek a biztonságról, ezért ügyfeleinknek időnként mini tréninget tartunk, mely a biztonságtudatosságot hivatott erősíteni.

Szolgáltatásunkra egyaránt jellemző:

- Garantált időn belüli helyszíni hibaelhárítás
- Rendszeres átvizsgálás [garantáltan hibamentes rendszerek]
- Garancia az elvégzett munkára
- Ügyfélszolgálat és távsegély 8-16
- 0-24 órás hibabejelentési lehetőség
- Távoli rendszerfelügyelet
- Informatikai biztonság
- Irodai ergonómia [kábelmentes iroda]

Tegyen próbára, kérjen díjmentes konzultációt!

Facebook: http://www.facebook.com/PlixApp
Twitter: https://twitter.com/plixapp
skype: plixapp

Profi rendszergazda

Informatikai Biztonság

Hatékony informatikai segítség

Ne hagyja, hogy behálózzák

Fotók

PlixApp Informatika Kft.

kapcsolat