Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Cégregiszter | Egyéb

Start Utazási Iroda

9021 Győr, Schweidel utca 19.

Tisztelt leendő utasunk!

A Start Utazás-on áttekintheti és a Start Utazási Iroda segítségével meg is le is foglalhatja a magyarországi utazási irodai kínálat többségét Az elmúlt években minden évben több, mint 11 ezren választották a Start Utazási Irodát utazásuk intézéséhez.

Szeretettel várjuk jelentkezését:

- e-mailben,
- telefonon,
- a minden utazáshoz tartozó foglalási lap segítségével,
- vagy személyesen az irodában.

Amennyiben nem a személyes ügyintézés mellett dönt az utazási iroda gyakorlott utazási tanácsadói akkor is rendelkezésére állnak az út kiválasztásában, vagy megfelelő információ szolgáltatásában.

Az utazás díj megfizetésérhez, vagy az útiokmányok átvételéhez sem szükséges személyesen megjelennie az irodában. Ügyfeleink többsége választja a kényelmesebb és időtakarékosabb telefonos vagy on-line ügyintézést. Az on-line ügyintézés menetéről részletes tájékoztatást itt talál.

Az utazási díjat megfizetheti:

- személyesen az irodában,
- banki átutalással,
- vagy bármely CIB Bank, vagy OTP bankfiókban közvetlenül a számlánkra való befizetéssel. (Teljesen költségmentes és azonnali fizetési mód. Az OTP bankfiókban a sorszám autómatán az 1-es gombot kell megnyomni, a CIB Bank fiókjaiban a sárga Készpénz befizetési nyomtatványt kell kitölteni és sorbanállni a pénztárnál. Kérjük, hogy a befizetési megbízáson rögzíttesse nevét és lehetőleg az út foglalási számát.)

kapcsolat