Hírek
![Fokhagymából készített kávé](/external/image_cache/4/1/b/41bceeb9d12a73097c3e1b3b39202d21.jpg)
2017. Október 16. 17:00, hétfő | Helyi
Fokhagymából készített kávé
Fokhagymából készült kávét fejlesztett ki Japánban egy hajdani kávézótulajdonos, aki szerint az új termék ízre olyan, mint a kávé, viszont állapotos nők és a koffeinre érzékenyek is fogyaszthatják.
![A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot](/external/image_cache/d/e/5/de5d59cecb1a338a6bb964356b0f7427.jpg)
2013. Augusztus 10. 04:58, szombat | Helyi
A fokhagyma felére csökkentheti a tüdőrákkockázatot
Hetente kétszer nyers fokhagymát fogyasztva csaknem megfeleződik a tüdőrák kialakulásának kockázata, ráadásul a fokhagymaevő dohányosoknál is jelentősen csökken a tüdőrák veszélye.
2012. Május 04. 07:13, péntek | Belföld
Inkább fokhagyma, mint antibiotikum?
A fokhagyma egyik összetevője, a diallil-szulfid százszor hatékonyabb az emésztőrendszert megbetegítő baktériumokkal szemben, mint két hagyományos antibiotikum.