Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

Repeszgránátot találtak Székesfehérváron
2017. Július 07. 18:17, péntek | Belföld

Repeszgránátot találtak Székesfehérváron

Földmunka közben egy nyolc centiméteres magyar légvédelmi repeszgránátot találtak Székesfehérváron, a Nagyszombati utca és a Béla út kereszteződésénél pénteken

Világháborús kézigránátot találtak a Balatonban
2017. Július 05. 07:27, szerda | Kék hírek

Világháborús kézigránátot találtak a Balatonban

A Balatonban, a vizes világbajnokság balatonfüredi előkészületei során került elő egy világháborús kézigránát kedden - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.

Romboló gránátot találtak Ráckeresztúron
2017. Július 04. 07:34, kedd | Belföld

Romboló gránátot találtak Ráckeresztúron

Második világháborús romboló gránátot találtak egy építkezésen hétfő este Ráckeresztúron. A tűzszerészek nem sokkal éjfél előtt fejezték be a helyszíni munkát, a gránátot a honvédség központi gyűjtőhelyére szállítják

Gránátot találtak Székesfehérváron
2017. Május 09. 19:35, kedd | Belföld

Gránátot találtak Székesfehérváron

Megsemmisítik a Székesfehérváron építkezés közben talált második világháborús gránátot - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedden az MTI-t.

Világháborús gránátot találtak Tatabányán
2017. Március 12. 18:42, vasárnap | Belföld

Világháborús gránátot találtak Tatabányán

Második világháborús kézigránátot találtak Tatabányán az Iparos utcában, a robbanótestet elszállítják - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje vasárnap délután az MTI-t.

Több gránátot találtak Lőrincinél
2017. Március 08. 07:43, szerda | Belföld

Több gránátot találtak Lőrincinél

Több második világháborús magyar repeszromboló-gránátot találtak a tűzszerészek a Heves megyei Lőrinci külterületén, a 2130-as út mellett -

Gránátot talált egy fürdőző a Balatonban
2015. Július 23. 07:03, csütörtök | Belföld

Gránátot talált egy fürdőző a Balatonban

A tűzszerészek megsemmisítették a szerdán a Balatonban talált második világháborús gránátot - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Gránátokat találtak Győrben
2013. Június 12. 10:22, szerda | Helyi

Gránátokat találtak Győrben

Egy családi ház udvarában találtak két, második világháborús német gránátot és két tüzérségi gyújtószerkezetet Győrben kedden délután. A szerkezeteket elszállítják a József Attila utcából.

Az óvodai csúszda alatt találtak gránátot
2013. Május 13. 16:48, hétfő | Kék hírek

Az óvodai csúszda alatt találtak gránátot

Aknavetőgránátot, lőszereket és egyéb második világháborús eszközöket találtak a földmunkák során egy óvoda udvarán egy csúszda alatt a Somogy megyei Belegen hétfőn.

2012. Május 31. 07:15, csütörtök | Kék hírek

Bombát találtak Óbudán

Második világháborús bombát találtak szerdán a főváros III. kerületében, a Remetehegyi úton – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

2012. Április 06. 07:13, péntek | Kék hírek

Nem csak a saját életével játszik a gránáttolvaj

Elloptak egy hatástalanításra váró aknavető gránátot Szászberek külterületéről; az ismeretlen tolvaj nemcsak a saját életét, hanem a közelében lévő emberek testi épségét is veszélyezteti.

2012. Március 09. 07:19, péntek | Kék hírek

Elszállították az aknagránátot

Elszállították a tűzszerészek azt a világháborús aknagránátot, amelyet a Szolnok és Újszász közötti vasútvonal felújítása során földmunkák közben találtak csütörtökön.