Városlista
2025. július 20, vasárnap - Illés

Hírek | Életmód

Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata
2013. Augusztus 30. 15:01, péntek |

Áfonyával csökkenthető a cukorbetegség kockázata

Több gyümölcs, különösen áfonya, alma és szőlő fogyasztása csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát, ám a gyümölcslének nincs ilyen hatása - állapította meg egy friss nemzetközi kutatás.

Kis fekete háromszög kerül az új gyógyszerekre
2013. Augusztus 30. 14:55, péntek |

Kis fekete háromszög kerül az új gyógyszerekre

Szeptember 1-jétől, új uniós szabály hatálybalépését követően a csúcsára állított fekete háromszög jelöli, azokat az új gyógyszereket, esetleges mellékhatásairól az engedélyeztetés után is további adatgyűjtés szükséges.

Mérgezést okozhat a cukor?
2013. Augusztus 30. 05:00, péntek |

Mérgezést okozhat a cukor?

Ismerem vagy mégsem?
2013. Augusztus 29. 09:00, csütörtök |

Ismerem vagy mégsem?

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy történetet, ami nemrégiben esett meg a rendelőmben. Ezen keresztül talán sokakban megszületik a felismerés, az AHA-élmény, talán összeáll a puzzle.

Másfél millió magyar szenved a parlagfű miatt
2013. Augusztus 29. 05:00, csütörtök |

Másfél millió magyar szenved a parlagfű miatt

6 tipp, hogy elfogadjanak és tiszteljenek
2013. Augusztus 28. 08:18, szerda |

6 tipp, hogy elfogadjanak és tiszteljenek

Bosszant, hogy mindenki úgy beszél veled, mint egy kóbor kutyával? A tiszteletet nem megszerezni, hanem kiérdemelni kell.

Kevés magyarnak van internete
2013. Augusztus 28. 05:00, szerda |

Kevés magyarnak van internete

Vitaminok szerepe a cukorbetegségnél
2013. Augusztus 27. 05:00, kedd |

Vitaminok szerepe a cukorbetegségnél

Amilyen egészséges a gazdi, olyan a kutya is
2013. Augusztus 27. 05:00, kedd |

Amilyen egészséges a gazdi, olyan a kutya is

Előzze meg a reumát olajos hallal!
2013. Augusztus 24. 05:00, szombat |

Előzze meg a reumát olajos hallal!

A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát
2013. Augusztus 23. 15:59, péntek |

A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát

A túl sok vörös hús fogyasztása fokozhatja az Alzheimer-kór kockázatát, mivel növeli a vas mennyiségét az agyban - derült ki egy új amerikai tanulmányból.