Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek | Kék hírek

2010. Március 20. 15:08, szombat |

Leégett egy családi ház teteje

Kigyulladt és leégett egy családi ház tetőszerkezete a Somogy megyei Buzsákon. A tűzben egy gázpalack felrobbant. A lángok keletkezésének okát még vizsgálják.

2010. Március 20. 06:44, szombat |

Elkeseredésében lőtte fejbe magát a Népfürdő utcai bankrabló

Válságos az állapota annak a 29 éves fiatalembernek, aki egy sikertelen bankrablási kísérlet után fejbe lőtte magát kilenc milliméteres pisztolyával az Erste Bank Népfürdő utcai bankfiókjában - értesült a HavariaPress.

2010. Március 20. 06:40, szombat |

Két halálos áldozat

Két vonat is gázolt péntek délután az országban, szinte egy időben. Adács megállóhelyen gyorsvonat ütött el egy embert, míg Borsod megyében egy autós karambolozott egy érkező szerelvénnyel. Mindketten meghaltak. A helyszínelés mindkét

2010. Március 20. 06:32, szombat |

Lezuhant a lovaskocsiról – a kórházban vesztette életét

A kórházban belehalt sérüléseibe az a férfi, aki még szerdán szenvedett súlyos balesetet Szegeden, mikor kanyarodás közben lezuhant lovaskocsija bakjáról - értesült a HavariaPress.

2010. Március 19. 13:58, péntek |

A férj verte agyon az asszonyt?

Meggyilkoltak egy asszonyt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nagykinizsen. A gyanú a férjre terelődött, akit őrizetbe is vettek a rendőrök - értesült a HavariaPress. A férj tett bejelentést csütörtök reggel, miszerint feleségét holtan talál

2010. Március 19. 13:49, péntek |

Akciófilmbe illő rendőrös autóhajsza a búzaföldön át

Akciófilmbe illő autósüldözés után fogtak el a rendőrök Fejér megyében egy húszéves férfit. Földúton, búzaföldön is menekült, a rendőröket többször megpróbálta leszorítani az útról. Negyven perc után fogták el egy mezőszent

2010. Március 19. 13:46, péntek |

„Megszállta az ördög?” - többször is szúrt az elmebeteg ügyvédnő

Korábban ügyvédként dolgozott, tette elkövetésekor már régóta pszichiátriai kezelés alatt állt az a nő, aki több késszúrással meggyilkolta saját édesanyját szombathelyi otthonában.

2010. Március 19. 06:35, péntek |

Eszméletlenre verte a postást a csirkével

Kórházba kellett vinni azt a postást, akit csütörtökön délelőtt fejbe vert egy nő egy fagyasztott csirkével Jászberényben. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy valamin összevitatkozott a postás és a nő, akinek éppen ajánlott k

2010. Március 19. 06:31, péntek |

Lövöldözés a kocsmánál

Két lövést adott le a levegőbe pisztolyából egy férfi a Zala megyei Rigyácon. A rendőrök őrizetbe vették az ittas lövöldözőt - értesült a HavariaPress.

2010. Március 19. 06:28, péntek |

Molotov-koktélt dobtak több házra

Molotov-koktélos támadás Siófokon. A reggeli órákban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a város egyik romák lakta utcájában gyúlékony anyagot tartalmazó üvegeket dobtak egy házra.

2010. Március 18. 13:18, csütörtök |

Tragédia Miskolcon: a diákok bukkantak tanáruk holttestére

Diákok találtak rá oktatójuk holttestére a Miskolci Egyetemen. Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a tanár halálát, az elsődleges vizsgálatok szerint a pedagógust nem ölték meg és az öngyilkosság is kizárható.

2010. Március 18. 13:12, csütörtök |

Kardokkal, vascsőre erősített pengékkel támadtak a rendőrökre

Kardokkal, vascsőre erősített pengékkel támadtak Fegyverneken az intézkedő rendőrökre - közölte a Szoljon.hu-val Szabó Zita százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.