Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Január 10. 10:17, péntek | Belföld

11 millió forint értékben foglalt le hamis parfümöt a NAV

11 millió forint értékben foglalt le hamis parfümöt a NAV

Tizenegy millió forint értékű, különféle márkájú hamis parfümöt foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy budapesti raktárban - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a pénzügyőrök egy budapesti raktár előtt álló szlovák rendszámú furgont ellenőriztek. A fuvarokmányok és a sofőr elmondása szerint Franciaországba szállította volna az árut.

A NAV arról is írt, hogy a raktárban lévő illatszerekől, amelyekről a szakértő azonnal megállapította, hogy hamisítványok, a sofőr és a furgonba pakoló másik két ember sem tudta megmondani, hogy kinek a tulajdonában vannak.

A pénzügyőrök a járműben és a raktárban lévő, összesen mintegy ötezer üveg hamis parfümöt lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt büntetőeljárást indítottak.

Forrás: origo.hu

Kép: NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:36, szerda | Belföld

MOHU: elérte a százmilliót a visszaváltott italcsomagolások száma

Elérte a 100 milliót a visszaváltott italos palackok, dobozok és üvegek száma a magyarországi kötelező visszaváltási díjas rendszerben (DRS) -

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Belföld

Újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett

Tovább emelkedett a bejelentett szamárköhögés (pertussis) gyanús esetek száma, hétvégén újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett hazánkba