Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Május 17. 18:30, csütörtök | PR
Forrás: InfoGyőr

A jövő alakformálása sebészkés nélkül

A jövő alakformálása sebészkés nélkül

A NOBUTRIES THERAPY ALKALMAZÁSÁVAL, mely méregtelenít, salaktalanít s az 500 gyógynövény hatóanyaga az Ön egészségéért dolgozik s ez az anyag a fekete tőzeg.

A narancsbőr kezelésében a test feszesítésében egyedülálló. A testünkön levő alaki problémákat mint a has , fenék, comb látványosan a fehéranyag oldja meg. E két hatóanyag együttes alkalmazásával már az első kezelés után látható az eredmény.

Mi a NOBUTRIES THERAPY?
Célja, az egészség fejlesztése, megtartása a természetes tőzegek, agyagok hatásai által, mely optimalizálja az anyagcsere folyamatokat, csökkenti a testünkben lerakódott salakanyagoktól felfúvódott cellulitis sejteket, növeli a test egyensúlyát, salaktalanítja a testet. Különleges formája az alakformálásnak mivel egyszerre két folyamat zajlik, egyszerre feszesít, méregtelenít és zsírtalanít ezért a narancsbőr kiváltó okának megszüntetésével ad lehetőséget a probléma megoldására. Kúránk során biztosítjuk a kúraközegből a test számára szükséges nyomelemeket, ásványi anyagokat mely megfelelő mennyiségű tápanyagbevitel. Ez biztosítja, hogy nem lép fel hiányállapot, mely a fogyó- és salaktalanító kúrák legveszélyesebb mellékhatásai. A kúra során optimalizáljuk a szervezet anyagcsere folyamatait, melynek megingása vezetett a fennálló problémákhoz. A program egyik alappillére az egyénre szabott metódus megválasztása. Fontos meghatározni a probléma kiváltó okát és mértékét.

Legfontosabb gyógyhatásai:

- Tisztítja az érrendszert, erősíti az érfalat , vér és nyirokkeringési panaszok a szív megterhelése nélkül orvosolhatóak.
- Gyorsítja az anyagcserét, a szervezet salaktalanítása révén lerakódott zsírszöveteket fellazítja, segíti a kiürítésben.
- Nagy a fehérje megkötő képessége,amely azért fontos, mert a felgyülemlett fehérjék felelősek az allergiáért.
- Megszünteti a lokális ödémát.
- Reumatikus megbetegedésekre nagyon jó hatása van.
- Nőgyógyászati műtétek után segíti a lábadozást. Olyan pároknak is ajánljuk akik régóta próbálkoznak , és bár szervi problémájuk nincs a gyerekáldás mégsem sikerült eddig. --Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása egyedülálló.

A terápia minden korosztály számára ajánlott.

A NOBUTRIES THERAPY egy jogvédelemmel ellátott módszer, mely kizárólag a Föld ajándékait használja fel a kezeléseiben, ezzel is bizonyítva, hogy forradalmi eszköze az egészségmegőrzésnek és az alakformálásnak.

Dolly szalonba várjuk kedves érdeklődőinket Győr Somogyi Béla u 22/c és a 30/2042-859-es 30/9394-406-os számon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.