Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 14. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

A „72 óra...” folytatódik Győrben...

A „72 óra...” folytatódik Győrben...

Az öt esztendővel ezelőtt, első alkalommal megrendezett szociális-karitatív programsorozat folytatása, hogy idén tavasszal újra vállalkozó szellemű fiatalok segítenek a város és a megye intézményeiben három napon keresztül. A „72 óra

Ezzel is kifejezésre szeretnék juttatni, hogy a „mai fiatalok” is képesek odafigyelni a környezetükben élő, törődést, odafigyelést igénylő emberekre, illetve az őket közvetlenül ebben segítő intézményekre. A sok támogató, vállalkozó mellett, Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala állt e kezdeményezés mellé, ezzel is kifejezve, hogy összefogásra van szükség az élet minden területén. A fiatalokkal közösen kell megvalósítani olyan dolgokat, melyek példával szolgálnak az egész társadalom számára.

E három nap ünnepélyes megnyitójára a Petz Aladár Megyei Oktatókórház nagy előadójában kerül sor 2011. április 15-én, 8.00. órai kezdettel. Erre az eseményre is, ahogyan a három nap bármelyikére, tisztelettel hívjuk és várjuk a sajtó képviselőit is.

A megnyitót követően, minden jelenlévő, együttes erővel igyekszik „megbirkózni” az intézmény Vasvári Pál utcai kerítésének festési feladatával. A nap folyamán ellátogatnak a fiatalok a Mónus Illés utcai óvodába is, ahol az előzőekhez hasonló feladatok mellett virágültetés és homokozó-ásás is vár még rájuk.

A további napok programjairól információ található a www.72h.hu honlapon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.