Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 14. 07:07, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

A Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott a Győr: Ljubljana-Audi ETO 24-24

A Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott a Győr: Ljubljana-Audi ETO 24-24

Színvonalában nem, izgalmakban azonban igazi Bajnokok Ligája-találkozót játszottak Ljubljanában és a végén a magyar csapat ünnepelhetett! A Győri Audi ETO KC ugyanis 24-24-es döntetlent j

BAJNOKOK LIGJA, 1. CSOPORT, 5. FORDUL:

Krim Mercator Ljubljana (szlovén)-Győri Audi ETO KC 24-24 (10-11)

Már a két együttes magyarországi összecsapása is rendkívül szoros volt, akkor hatgólos hátrány után nyert két találatnyi különbséggel Konkoly Csaba együttese. Most nem kellett győznie a zöld-fehéreknek, már az egy pont is a legjobb négy közé jutást jelenthette. ssze is jött a döntetlen, de a jövőben szívesen eltekintenénk az efféle találkozóktól.
A rendkívül lelkes hazai és vendég szurkolók ugyanis alacsony színvonalú összecsapást izgulhattak végig, a technikai hibák legalább annyira a meccs képéhez tartoztak, mint a gólok vagy a védések. Az első félidőben negyedóra után csak nyolc találatot jegyezhettek fel a krónikások, ez mindent elárul a helyzetkihasználásról.
Persze Pálinger Katalin jelentősen hozzájárult a Krim vészes gólszegénységéhez, de azért kellett az ellenfél klasszisainak idegessége is. A túloldalon sem ment minden tökéletesen, és akkor még finoman fogalmaztunk véleményt. Jó, elfogadható, hogy izgultak a hölgyek, de a szombati produkció azonban nem való a kirakatba.

Szerencsére a szünet előtti percekben a 8-4-es előny elolvadása sem roppantotta össze az ETO-t, Bradeanu vezérletével 11-10-es vendégelőnnyel vonulhattak az öltözőbe a csapatok. Reméltük, a folytatás már egyszerűbb lesz, de nem így történt.
A fordulás után is a kapkodás, a helyzetek elpuskázása jellemezte a találkozót. Pálinger továbbra is jól védett, időnként Amorim, Vérten és Spiridon is szép megmozdulásokkal és fontos gólokkal vétette észre magát. A rangadó hőse egy magyar klasszis volt a mezőnyben, apró szépséghiba", hogy Zácsik Szandra bombái a Krimnek okoztak örömöt.
A végén Amorim és Bradeanu erőszakossága és helyzetkihasználása révén a Győr ledolgozta kétgólos hátrányát, majd Zácsik Szandra időntúli szabaddobása már nem találhatott utat a hálóba. Maradt a döntetlen, amely BL-elődöntőt ér a tavalyi finalistának. De a mostaninál sokkal jobb teljesítményre lesz szükség, ha az ETO idén is el akar jutni a végjátékba.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.