Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Május 13. 11:00, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

A Bayern öregfiúk nyári matinéja Győrben: Breitner az ETO Parkban

A Bayern öregfiúk nyári matinéja Győrben: Breitner az ETO Parkban

Első fontos mérföldkő az Audi Hungaria és az ETO FC együttműködésében: az FC Bayern All Stars csapata elfogadta az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. és az ETO FC meghívását, így július 29-én a szurkolók izgalommal kísérhetik végig a két labda

„Örömmel tölt el, hogy együttműködésünk első jelentős lépéseként sportszeretők tízezreinek kínálhatunk izgalmas perceket az FC Bayern All Stars és az ETO FC All Stars színvonalas júliusi mérkőzésével. Meggyőződésem, hogy az ETO FC leendő partnereként e sportág fejlődéséhez és a csapat jövőbeli sikereihez is hozzájárulunk" - mondta Dr. Johannes Roscheck, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

2011. július 29-én élményekben gazdag napot tölthet el a győri ETO stadionba látogató közönség. A mérkőzésen a szurkolók olyan sztárokat láthatnak, mint „Hansi" Pflügler, Raimond Aumann és Paul Breitner (képen). A rendezvényen egy, az Audi Hungaria által támogatott „1 milliós rúgásra" is nevezhetnek a bátor nézők, így közülük a legszerencsésebb és legügyesebb 1 millió forinttal gazdagodhat.

Az eseményre hívja fel a figyelmet az a győri járműgyárban készült Audi TT Coupé, amely feliratokkal ellátva látható a város utcáin a következő hetekben.

Az ETO futballklub szponzorálásával a győri vállalat tovább hangsúlyozza szerepvállalását a régióban. A vállalat hivatalosan 2011. július elsejétől támogatja a sportegyesületet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.