Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Május 13. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

A Győri Audi ETO karnyújtásnyira a magyar bajnoki cím megvédésétől

A Győri Audi ETO karnyújtásnyira a magyar bajnoki cím megvédésétől

Egy győzelemre van a 2010/11-es bajnokság megnyerésétől és a címvédéstől a Győri Audi ETO KC csapata. A zöld-fehér lányok szombaton idegenben, Debrecenben gyűjthetik be újabb bajnoki elsőségüket, habár ehhez a hazaiaknak is biztos lesz

Megismételheti magát a történelem, amennyiben szombaton, hazai pályán legyőzi az Audi ETO a DVSC-KORVEX gárdáját. Egy évvel ezelőtt is ugyanez volt a helyzet, az első meccset nyerte az Audi ETO a Magvassy-ban, majd a második találkozón dőlhetett el a bajnoki cím sorsa. Tavaly 26-25-re sikerült nyerni a cívisvárosban, és bajnoki címet ünnepelhettek a lányok. A cél idén is ugyanez, hogy veretlenül nyerje meg a bajnokságot, és védje meg elsőségét az Audi ETO KC csapata. Görbiczék sem az alapszakaszban, sem az eddigi rájátszásmeccseken nem szenvedtek vereséget, sőt a Magyar Kupa elsőséget is magabiztosan szerezték meg.

"Már a döntő első meccse után kiértékeltük a mérkőzés tapasztalatait. Megmutattuk a lányoknak azokat a hiányosságokat, melyekben az idegenbeli meccsen javulnunk kell, hogy megőrizzük veretlenségünket és egyben a bajnoki címünket is megvédjük. Biztos, hogy nehezebb dolgunk lesz Debrecenben, mint hazai pályán, hiszen ezúttal ellenfelünket szurkolótábora is segíti. De nincs bennünk félelem, hiszen tavaly ugyanezt a feladatot kellett megoldanunk, és sikerült is. Pénteken délelőtt edzünk egyet, ebédelünk és indulunk Debrecenbe, de meg kell mondanom, hogy a heti programunkat átírta a szombati meccs időpontja. Sajnálom, hogy az egyik legnépszerűbb sportágunk bajnoki döntője ilyen időpontban kerül a nyilvánosság elé, talán az esemény már csak a rangja miatt is jobbat érdemelne. Ettől függetlenül nekünk az a dolgunk, hogy a meccset megnyerjük és ezen is leszünk."- mondta honlapunknak Konkoly Csaba.

"Nagyon szeretnénk nyerni, de ha a hazai meccs első félidejéből indulunk ki, akkor be kell látni, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. A megfelelő edzésmunkát végeztük el a héten, hiszem, hogy kijön majd Debrecenben is a két csapat közötti különbség." -nyilatkozta Hornyák Ági.

Kovacsics Anikó is várja már a szombati mérkőzést: "Kemény meccsre számítok, de egyértelműen győzelmet várok a csapattól. Az idei veretlenségünket is szeretnénk megtartani, ez is motivál azért bennünket. hiszen ezt egy nagyon nagy dolognak tartom. A szezon vége felé járunk, jó lenne a bajnokságot most megnyerni!"

A mérkőzést a Horváth-Marton kettős vezeti, és élőben közveíti az RTL Klub 12:50-től.

(győrietokc.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.