Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Július 03. 07:55, szombat | Helyi
Forrás: Oxygen Media

A Győrkőcöké a város vasárnapig

A Győrkőcöké a város vasárnapig

Locspocs szigetté, babakertté, meseutcává és furfangos sétánnyá változik a Radó sziget és a rakpartoka hétvégén. A Győrköcfesztivál ideje alatt forgalomkorlátozá

A Győrkőcfesztivál ideje alatt forgalmi változásokra és korlátozásokra kell számítani. A Győri Rendőrkapitányság ideiglenes, forgalomkorlátozást rendel el a Rába-kettős híd teljes szélességében holnap 16.00 óra és vasárnap 23.00 óra között.

Emellett a Kisalföld Volán értesíti utasait, hogy a forgalomkorlátozás miatt az 1-es, 2-es- 8-as, és a 14-es buszjáratok a Petőfi híd fele közlekednek. A Sziget, jváros, Pinnyéd fele közlekedő járatok a Klastrom Szálló helyett a Virágpiaci megállóban, visszafele a Híd utcai megálló után csak a Honvéd ligeti megállóban állnak meg.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.