Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 10. 07:55, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

A hajrában dőlt el minden: a végén pörgött fel az ETO a sereghajtó ellen

A hajrában dőlt el minden: a végén pörgött fel az ETO a sereghajtó ellen

A bajnoki tabella utolsó helyén álló Szolnok ellen igyekezett a három pontot itthon tartani a Győri ETO FC labdarúgócsapata. A szombat délutáni mérkőzésen a házigazda zöld-fehérek közepes teljesítménnyel szerepeltek, és csak az utolsó

Kétezer néző volt kíváncsi az ETO Parkban a győri együttes Szolnok elleni hazai derbijére. A 11. percig a kezdeményezőbbnek gondolt ETO a sereghajtó kapujának a közelébe sem ment, akkor Dinjar került helyzetbe, de hasztalan. A 32. percben született a találkozó első gólja: Kiss Máté adott középre a jobb oldalról, Dinjar érkezett, majd egy csel után 12 méterről ballal a jobb felsőbe lőtt. Ezzel a találattal előnyhöz jutott a győri csapat. A 38. percben Koltai szögletére jött ki rosszul Melnicenko, így Sztanisic fejelhetett kapura, de a szolnoki védők a gólvonal elől kivágták a labdát. Az első félidőben más érdemleges dolog nem történt.

A szünet után a Szolnok kezdett eredményesebben, mégpedig egyenlítéssel: Vukomanovic távoli szabadrúgását követően Sztevanovicról jött ki a labda, így Némedi közelről a kapuba lőtt. Nem sokáig örülhettek a gólnak a vendégek: az 53. percben újra vezetett az ETO: 53. perc: Ji-Paraná egy 22 méteres, jobb-összekötő helyéről elvégzett szabadrúgást lőtt ballal a hosszú sarokba. Az ETO, ahelyett, hogy ráerősített volna, inkább visszafogottan játszott, a Szolbok pedig nem adta fel, és a 88. percben egyenlített: egy bal oldali szögletnél a beívelt labdára Dorovic érkezett középen és 4 méterről a kapuba fejelt. Az izgalmak ezután következtek: a 90. percben Djordjevic fejelt a Szolnok hálójába, így 3-2-re vezetett a Győr, majd a hosszabbítás 2. percében Dinjar robogott el a bal oldalon, majd laposan keresztbe passzolt a hosszú oldalra, ahol Dudás érkezett és 5 méterről a kapuba lőtt.

Az ETO végül a hajrában, az utolsó pillanatokban szedte össze magát, és játszott úgy, ahogy egész mérkőzésen kellett volna. A 4-2 csak a lefújás előtti pillanatok „képét" tükrözi vissza, a mérkőzés egésze alapján a vendégek megérdemelték volna az egyik pontot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.