Városlista
2024. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2011. Március 30. 13:23, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

A megye is kitüntette a Mágust

A megye is kitüntette a Mágust

Tősgyökeres budapesti létére, Győr-Moson-Sopron megyei kitüntetést vehetett át dr. Szakács Imrétől Verebes József, a Mágus, aki a megye hírnevének öregbítéséért vehette át a kitüntetést. Információink szerint, megyénk lakosain k

Szakács Imre a megyei közgyűlés elnöke az InfoGyőrnek elmondta, a 70. évét betöltő Mágus azzal érdemelte ki a megyei kitüntetést, hogy olyan hírnevet harcolt ki a nyolcvanas években a Rába ETO csapatának, ami megmozgatta az egész megye sport életét. Olyan foci klubbot teremtett, ami Soprontól Csornáig, Győrtől Kapuvárig képes volt felrázni és magával ragadni a megye foci barátait.

Verebes József, arra a kérdésre, hogy mit jelet számára a sok érme mellett egy Győr-Moson-Sopron megyei emlékérem elmondta, hogy ritkán éri az embert ekkora megtiszteltetés. Bár sok elismerést kapott az életében, azért a megyei kitüntetésnek mindig lesz helye a vitrinjében, amit amúgy a felesége tart karban.

Verebes József hozzátette, A vitrinjében található számtalan érem közül sokat, az alakuló ETO múzeum javára fog feljánlani, ezzel is gazdagítva a klub arhívumát.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.