Városlista
2024. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2011. Március 24. 14:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

A veretlenség megőrzése a cél - Világbajnokkal "erősít" a Rába ETO

A veretlenség megőrzése a cél - Világbajnokkal "erősít" a Rába ETO

Tovább folytathatja jó sorozatát a Rába ETO, ha hétfőn a 19 órakor kezdődő Borsod Volán elleni mérkőzésen győztesen hagyja el a pályát. Ez lehet az 56. veretlen mérkőzése a győri alakulatnak.
A Magvassy Mihály Sportcsarnokba kiláto

A mérkőzés szünetében Kovács Péter „Petike” freestyle világbajnokunk bemutatóját láthatják a szurkolók, köszönhetően a Vidanet Kft.-nek és a Famulus Hotelnek. Újdonsült világbajnokunk káprázatos show-t ígér, Abu-Dzabiban győztes produkciójából is láthatunk részleteket.
Artur Melo mester nincs könnyű helyzetben a hétfői meccsel kapcsolatban, hiszen Lódi Tamás a Gyöngyös elleni mérkőzésen megsérült, és a maródiak közé került Gyurcsányi Zsolt is, akire térdműtét vár. Egyikük sem tud pályára lépni hétfőn, és kérdéses még Neris játéka is.
Csapatunk azonban lelkes szurkolóinkkal karöltve, buzdításuktól hajtva mindent elkövet majd a győzelem érdekében. Március 28-án érkezik vissza a csapathoz a brazil Diogo Moreno, akire nagy szükség lesz a rájátszás mérkőzésein. Idegenlégiósunk még karácsonykor szenvedett kulcscsont-törést, rehabilitációja befejeződött, ha erőállapota engedi, az alapszakasz hátralévő meccsein már újra a csapat erőssége lehet. A hétfői mérkőzésen az újfalusi kisiskolások játszanak előmérkőzést a Gyárvárosi Iskola csapatával, és ezek a gyerekek kísérik majd be a csapatokat a játék kezdetén.
A játékosok bíznak abban, hogy sok szurkoló látogat majd ki a mérkőzésre, amely jó játékot, látványos gólokat ígér, és tovább folytatódik a csapat szinte Guinness-rekordokat döntögető veretlenségi sorozata.

Molnár Attila

2011. március 28. Rába ETO – Borsod Volán
2011. április 11. Rába ETO - Ferencváros

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.