Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Május 20. 08:30, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

A zöld-fehér klub 60 legendás játékosáról nevezik el a győri stadion szektorait

A zöld-fehér klub 60 legendás játékosáról nevezik el a győri stadion szektorait

Ünnepséggel fejeződik be a labdarúgó Monicomp Liga jelenlegi idénye a Győri ETO FC számára: a klub hatvan legendájáról nevezik el a győri stadion szektorait szombaton a Kaposvári Rákóczi elleni mérkőzés előtt. Országosan egyedüláll

- A stadionunk szektorait és páholyait az ETO hatvan legendájáról nevezzük el, olyanokról mint Baróti Lajos, Hidegkuti Nándor, Szusza Ferenc, Verebes József, a játékosok közül pedig többek között Palotai Károly, Keglovich László, Orbán Árpád, Póczik József vagy Szentes Lázár.

A sportvezető hozzátette, a legendák, illetve hozzátartozóik emléklapot és örökös bérletet kapnak ajándékba. A szektoroknál egy fotó és egy rövid ismertető emlékeztet majd a kiváló sportemberekre.

- Nemes kezdeményezésnek, jó ötletnek tartjuk az elnevezést. Több egykori játékostársammal beszéltem erről és egyöntetű volt a véleményük. Örök emléket állítanak ezzel azoknak, akik sokat tettek a jelenleg százhét éves klubért - fogalmazott a korábbi kiválóságok nevében Szabó Ottó.

Az ETO bérletesei szombaton egy kitűzőt kapnak ajándékba, a B-közép tagjai pedig ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.
Csertői Aurél, a Győri ETO FC vezetőedzője a szombati találkozóról és a felkészülésről beszélt.

- Bár a három ponton kívül más tétje nincs a Kaposvár elleni mérkőzésnek, szeretnénk győzelemmel búcsúzni a közönségünktől - mondta a tréner. - Ji-Paraná eltiltás miatt nem játszhat, Pilibaitist válogatottbeli kötelezettségei miatt elengedtem szabadságra, Djordjevic és Stanisic pedig sérüléssel bajlódik. Valószínű, hogy újoncot avatunk az U19-es válogatott Windecker József személyében.

Csertői elárulta, a mérkőzést követően háromhetes szabadságra mennek a játékosok, a felkészülés június 14-én kezdődik és öt hétig tart. A keretben jelentős változások várhatók, ezekről azonban az utolsó bajnoki mérkőzés előtt nem akart nyilatkozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.