Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Február 18. 07:00, hétfő | Helyi

Autókat rongált egy nő Győrben, hamar elfogták

Autókat rongált egy nő Győrben, hamar elfogták

Néhány órán belül elfogták a rendőrök azt a nőt, aki parkoló gépjárműveket rongált meg Győrben.

Bejelentés érkezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. február 17-én 1 óra 25 perckor, hogy egy győri lakótelepen gépkocsikat rongál egy dühöngő nő. Cselekménye során több parkoló autó visszapillantó tükrét, antennáját és ablaktörlőjét törte le, egy személyautó rendszámtábláját pedig letépte. Egy szemtanú felszólította a nőt, hogy fejezze be a rongálást, azonban ő tovább folytatta a károkozást, majd a helyszínről elmenekült.

A rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, akit két órával később egy lakásban elfogtak, majd előállítottak a Győri Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a 31 éves nőt – őrizetbe vétele mellett- garázdaság vétségének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:12, szerda | Helyi

Az önkormányzat válaszolt Lázárnak, illetve Pintérnek

Hivatalosan elsőként a győri önkormányzat reagált a buszügyben, nem sokkal később viszont Szeles Szabolcs alpolgármester egy tévés riportban, Dézsi Csaba András pedig Facebook-posztban fejtette ki az álláspontját.

2024. Július 24. 08:14, szerda | Helyi

Bajba jutott gólyát mentettek Szanyban (VIDEÓ)

Szany település ad otthont a gólyafesztiválnak, nem véletlenül, hiszen itt van a Dunántúl második legnagyobb gólyapopulációja is, tizenhat fészekkel.

2024. Július 24. 07:15, szerda | Helyi

Lassan teljesen feléled a valaha tátongó ETO-park

Hamarosan CCC-üzlet és Halfprice nyílik a valaha „szellemkastélyként” ismert ETO-parkban, amelynek újabb kori története több mérföldkőhöz érkezett az elmúlt két évben.

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.