Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Május 26. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Revita TV

Az Első Emelettel rajtolnak a nyári fesztiválprogramok idén Győrben

Az Első Emelettel rajtolnak a nyári fesztiválprogramok idén Győrben

Már hagyomány, hogy a nyári hónapokban Győr fesztiválvárossá változik, és így lesz ez ebben az évben is. A Négy Évszak Fesztivál nyári programsorozatában idén is megtalálhatják kedvenc rendezvényeiket a Táncbiennálétól a rábapart

A hagyományoknak megfelelően nagyszabású élő koncerttel kezdődik a győri nyár programsorozat. Az eseményről szóló tájékoztatón ott volt az Első Emelet frontembere, Kiki, aki 80-es évek sikercsapatával szórakoztatja majd a közönséget.

A koncertet a Dunakapu téren tartják június 17-én este kilenc órakor, utána pedig D.J. Dominik fergeteg partijával zárul a program. A megnyitót követően sorjáznak a már ismert rendezvények, hogy csak a kiemelkedőekre utaljunk, a Táncbiennálé, a szentiváni fesztivál után a Szent László Napok következnek, megújult formában.

Ugyancsak új elemekkel egészül ki a Győrkőc és a Vaskakas fesztivál, az augusztus végi borünnepen pedig a korábbi 40 helyett 60 pavilon várja étellel-itallal a vendégeket. A nyári sorozat a megszokottak szerint ugyancsak koncerttel ér véget, az már biztos, hogy a városháza előtti téren tartják, de hogy ki lesz a fellépő, az meglepetés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.