Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 18. 17:50, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Az év legütősebb TV-s fesztiválja Győrben

Az év legütősebb TV-s fesztiválja Győrben

2011. február 18-án, pénteken, Győr egyik legnagyobb és legújabb szórakozóhelyén, a ZANZA III-ban (Győr, Mészáros Lőrinc út 11.) kerül megrendezésre Szeifert február végén megjelenő kilencedik, Viviera című mix albumához összeáll

Színpadra lép Szeifert egy exkluzív lemezbemutató szettel, a nemzetközileg is jól ismert Karmatronic, akinek remixei folyamatosan szerepelnek a Billboard és más mérvadó zenei listák élvonalában, aki zenészként olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Beyoncé, Kelly Roland, Pussycat Dolls, de dj-ként is fellép nemzetközi fesztiválokon és top klubokban. Az est fénypontja közé tartozik a Hajógyári Sziget üdvöskéje Miss Siva, hazánk legkedveltebb és legjobb klubzenét játszó női lemezlovasa. A parti meglepetése a nemrég dj-ként debütált Dundika lesz, aki nem csak kellemes vizuális élményt nyújt, de house szettjével biztosan elkápráztatja a közönséget. A celeb dj lány hétről- hétre bizonyítja szakmai rátermettségét az ország legjobb klubjaiban, emellett szinte csak jó kritikákat kap a szakma képviselőitől. A fellépők között igazi kuriózumként köszönthetjük az arc nélküli Crazy Green-t, akinek kiléte sohasem derül ki, ugyanis a közönség egy zöld maszkban zenélő őrült figurát lát, a legjobb tech-house stílusban. A hangulat bemelegítéséért a négytagú Noise DJ Team a felelős, akik fél live act előadás módjukkal alapozzák meg az őrületet.

A fesztivál hangulat és rengeteg fellépő mellett Devergo ajándékokkal, vásárlási kuponokkal és ajándék CD-kel kedveskedünk Neked.

Hatásfok Fesztivál! Keresd a legjobb klubokban és nézd a TV6-on!

Kapcsolódó web oldalak:

www.szeifert.com

www.viviera.hu

www.tv6.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 08:17, kedd | Helyi

Tűzhelyen felejtett étel okozott több tüzet

Az elmúlt három hétben a megyében többször riasztották a tűzoltókat tűzhelyen felejtett vagy sütőben hagyott étel miatt, amely füstölni kezdett vagy kigyulladt.

2024. Szeptember 10. 07:13, kedd | Helyi

Kockabajnokság lesz a győri Kockában, eljön Rubik Ernő is

Városi kocka bajnokságot hirdet a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem, a döntőt jövő csütörtökön tartják az egyetemi Kocka-épületben.

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.