Városlista
2024. szeptember 5, csütörtök - Viktor, Lőrinc

Hírek

2010. Augusztus 22. 07:55, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Az MTK legyőzésével vígasztalódna a Zágráb ellen betliző Győri ETO FC

Az MTK legyőzésével vígasztalódna a Zágráb ellen betliző Győri ETO FC

A magyar bajnokság legfiatalabb, mindössze 23 éves átlagéletkorú kerete látogat el a győri ETO Parkba vasárnap este, zöld-fehér együttesünk a hét utolsó napján 20 órá

A fővárosi gárda a Kecskeméti TE, majd a Budapest Honvéd elleni két győzelemmel nyitott, múlt héten pedig a Videotontól 3-0-s arányú vereséget szenvedtek.

A kék-fehér gárda a Ligakupában is megméretettet, a Paks elleni 4-2-es győzelemmel és a Vasas elleni 4-1-es vereséggel.

Az ETO utoljára május közepén meccselt az MTK-val, akkor a gólnélküli félidőt követően, Józsi és Koltai góljaival tartottuk itthon az értékes három pontot. A 71. születésnapját nemrég betöltő Garami József keretéből a nyáron távozott Lázok János, Rodenbücher István, Kulcsár Tamás, Hidvégi Sándor, Gosztonyi András, Melczer Vilmos, Szántai Levente, Szentpéteri Viktor, Zsidai László, Vági András, Fodor Ferenc, Kecskés Tamás, Szatmári Lóránd, Bori Gábor, valamint Balogh Béla. Az érkezők között a győri Zámbó Bence mellett, Skriba Máté, Urbán Gábor, Marko Radulovics, Dejan Vukadinovics neve szerepel.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.

2024. Szeptember 05. 08:12, csütörtök | Helyi

Tükröt tartanak a nézők elé

Két előadást is láthat a közönség a Győri Balett most készülő bemutatójában.

2024. Szeptember 05. 07:14, csütörtök | Helyi

Hétvégén jön a Győr Rally

Szeptember 6-és 8-a között ismét Győrben száguldanak a WHB Győr Rally versenyautói. A második alkalommal megrendezett versenyre minden eddiginél színesebb program kavalkádot és látványosabb versenyt ígértnek a szervezők.

2024. Szeptember 04. 17:44, szerda | Helyi

A győri ősz egyik csúcsrendezvénye az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

2024. szeptember 20-án egy igazán grandiózus ingyenes rendezvénnyel várja a győri és a Győr környéki településekről a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont, hogy együtt ünnepeljék az Élményközpont teljes megújulásá