Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. Október 25. 13:39, hétfő | Helyi
Forrás: Széchenyi István Egyetem

Az összetett pontversenyt huszadszor nyerte a győri egyetem csapata

Az összetett pontversenyt huszadszor nyerte a győri egyetem csapata

Október 19-20-án a pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Kar rendezte a műszaki felsőoktatási intézmények negyvenegyedik sportnapját. A hagyományos sportágakban, a kilenc műszaki felsőoktatási intézmény versenyén ezúttal is bra

Az asztaliteniszt az óbudai egyetemisták nyerték, a győriek Debrecen mögött a harmadik helyet szerezte meg. A győri csapat: Májer Eszter, Kaszás Dávid, Trencsényi Tibor, edző: Kovács Zsolt.
A győri férfi kosárlabdázók a döntőben a debrecenieket fektették két vállra. A győztes csapat: Horváth Gergő, Szigeti Gábor, Rédei Bálint, Papp Balázs, Geszler Márton, Bogdán Erik, Neumann Márk, Marosi Zsolt, Bosnyák László, Németh Kornél. Edző: Cseh Gergely.

A győri kosaras lányok kiemelkedtek a mezőnyből, a döntőben magabiztos játékkal győzték le a Pannon Egyetem legjobbjait. Az együttes: Takács Eszter, Konti Klára, Jakab Ágnes, Wittmann Katalin, Derecskei Dorina, Marth Gabriella, Takács Eszter, Szöllősi Edina, Tóth Zsuzsanna. Edző: Barthalos István.

Kispályás labdarúgásban már sokszor győzött Horváth Tamás csapata. Ezúttal a záró mérkőzésen 4:1-re nyert a Széchenyi István Egyetem csapata a kecskemétiek ellen. Az együttes: Nagy Zoltán, Klement Tamás, Lappints Árpád, Dömötör Dávid, Dorogi Attila, Fürst Flórián, Paget Olivér, Főglein Péter, Holocsy Tamás, Gardó Ádám.

A győri kézilabdázók is remekeltek, a döntőben magabiztosan nyertek a Zrínyi Egyetem ellen. A Kovács Ákos, Jesch Márton, Kiss Dániel, Kovács Ábris, Kőhalmi Dániel, Molnár Sándor, Rivnyák Viktor, Schneider Miklós, Somogyi Ádám, Szabó Balázs, Szabó Máté, Budai Gábor összeállítású együttest Pauer Zoltán edző irányította.

A győri egyetem sakkozói bár várományosai voltak a kupának, ezúttal a második helyet szerezték meg az óbudai egyetemisták mögött. Dr. Balogh Tibor felkészítő tanár Nagy Hunort, Gyurkovics Bencét, Gaál Tibort és Pfeifer Dávidot ültette a tábla elé.

2011-ben a XLII. Műszaki Felsőoktatási Sportnapokat a Kecskeméti Főiskola szervezi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 07. 08:14, szombat | Helyi

Kétszáz kiállító az idei Gazdanapokon

Közel 200 kiállítóval várják szombatig a látogatókat a 37. Bábolnai Gazdanapokon.

2024. Szeptember 07. 07:11, szombat | Helyi

Őszi nyitvatartás a pannonhalmi főapátságban

A turistafőszezon lezárultával a pannonhalmi főapátság nyitvatartása is őszi üzemmódra állt át, amely lényegében a tavaszinak felel meg. A legfontosabb, hogy hétfőn ne akarjuk látogatni a monostort!

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.