Városlista
2024. augusztus 30, péntek - Rózsa

Hírek

2018. Február 27. 06:30, kedd | Belföld

Barlangoljunk a barlangok hónapjában

Barlangoljunk a barlangok hónapjában

Gyalogos, kerékpáros és extrém túrákkal, kedvezményekkel és számos izgalmas programmal készülnek egész márciusban a nemzeti parkok, hogy a magyarországi barlangokat a közönség jobban megismerhesse.

A Magyar Nemzeti Parkok Barlangoljunk! elnevezésű márciusi kampányának célja, hogy ismertebbé tegyék a magyar barlangokat, ezért a hónap során különleges programokkal és jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat - közölte a Magyar Nemzeti Parkok igazgatósága.

Március folyamán mind a kiépített, kényelmesen bejárható, világítással és korlátokkal ellátott magyarországi barlangok, mind a kiépítetlen, kalandturisztikai barlangok megismerésére különleges lehetőségek nyílnak.

Az Aggteleki Nemzeti Park legnépszerűbb barlangjában, a Baradla-barlangban aggteleki rövidtúra, vörös tói középtúra és jósvafői rövidtúra lesz, valamint 20 százalék kedvezményt is biztosítanak egész hónapban a programok árából. A Duna-Ipoly Nemzeti Park Szemlő-hegyi barlangjában örvény túrával, a Pál-völgyi barlangban pedig számos kedvezménnyel készülnek.

Forrás: infostart.hu

Kép: utazom.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 29. 13:44, csütörtök | Belföld

Nem enyhül sem az aszály, sem a forróság

A kapásnövények gyenge terméskilátásán már egy kiadós eső sem segítene, a repce vetéséhez azonban nagy szükség lenne csapadékra, de erre a következő napokban sem mutatkozik számottevő esély

2024. Augusztus 28. 20:07, szerda | Belföld

NATO: a szövetségesek megújították ígéretüket Ukrajna védelmének megerősítésére

A NATO-tagországok elítélték Oroszország \"válogatás nélküli csapásait\" Ukrajnában, és megerősítették elkötelezettségüket Ukrajna védelmének további erősítése mellett

2024. Augusztus 28. 14:10, szerda | Belföld

Független vizsgálat tárja fel a Keleti pályaudvarnál történt vonatkisiklás okait

Egy független vizsgálat tárja fel a Keleti pályaudvarnál történt vonatkisiklás okait - mondta a MÁV kinevezett vezérigazgatója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

2024. Augusztus 28. 06:00, szerda | Belföld

Rétvári Bence: 13 millió tankönyvet osztanak ki ingyenesen az idei tanévkezdésre

Az idén csaknem 13 millió tankönyv jut el ingyenesen a köznevelésben és a szakképzésben tanuló diákokhoz a tanévkezdésre - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Budapesten.