Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2013. November 20. 09:37, szerda | Helyi sport
Forrás: MTI

Belgrádba viszik a győri kosarasok a plüssállatokat Kovacevicnek

Belgrádba viszik a győri kosarasok a plüssállatokat Kovacevicnek

A nap folyamán Belgrádban adják át a szurkolók által a pályára bedobált plüssállatokat a szeptemberi buszbaleset következtében egyik lábát térd alatt elvesztő Natasa Kovacevicnek a HAT-AGRO UNI Győr kosárlabdázói.

A klub honlapjának tájékoztatása szerint a csapattársak most juttatják el a szerb játékosnak azokat a plüssállatokat, melyekkel két hete, a Jekatyerinburg elleni Euroliga-nyitány előtt a győri hívek kifejezték együttérzésüket a szerencsétlenül járt sportolóval az Egyetemi Csarnokban. Szentendrei Áron együttese 18.30-tól a Crvena zvezda ellen barátságos mérkőzést is játszik Belgrádban.

A 19 éves Kovacevic a Facebook-oldalán közzé tett fotók szerint már egy lábról is dobált kosárra, jelenleg protézissel tanul járni, és feltett szándéka, hogy visszatérjen a parkettre.

A győri kosárcsapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál ütközött össze szeptember 7-én egy személyautóval. A balesetben Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, és több játékos súlyosan megsérült.

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 12:20, kedd | Sport

Kategóriagyőzelem a Fehérvár Ralin

Ákos és Tomi az előkelő első helyre terelte be a Skoda Fabia R2-őt a Fehérvár Rally-n!

2024. Augusztus 06. 09:12, kedd | Helyi

„Te életet mentesz, mi élményt adunk!”

Ezzel a felhívással véradásra buzdít a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete. Véradásoddal az életmentés mellett, akár nyerhetsz is!

2024. Augusztus 06. 08:03, kedd | Belföld

Kínai támogatást kap a Liberty Dunaújváros

A Liberty technológiai partnere, a CISDI megkapja a pénzügyi támogatást a dunaújvárosi acélműben megvalósuló nagyberuházáshoz - közölte a Liberty hétfőn az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús