Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Március 08. 07:17, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Borkai Zsolt adta át a norvég válogatott Katrine Lundének a Győri Audi ETO mezét

Borkai Zsolt adta át a norvég válogatott Katrine Lundének a Győri Audi ETO mezét

Nemzetközi sajtótájékoztató keretében mutatták be Győrben a magyar bajnok és kupagyőztes Audi ETO KC új sztárját, a 2008-as pekingi olimpián a norvég válogatott színeiben

Katrine Lunde az első olyan profi kézilabdázó, aki Skandináviából a magyar bajnokság élvonalába érkezik. A válogatott játékos a 2010-2011-es idénytől igazol a győri klubhoz, ahol 3 éves szerződést írt alá.

Megtudtuk, hogy a Viborgnál gondok vannak, és hát néhány játékosnak csökkentenék a pénzét. Ennek Katrine sem örült volna, és hát ezt a helyzetet használtuk ki, természetesen nemcsak mi, hanem a menedzsereken keresztül, úgy tudom, hogy 5-6 csapat is hívta, aztán szűkült a kör háromra, kettőre, és szerencsénkre végül mi maradtunk. gyhogy sok sztárcsapat hívta, és valóban így van, hogy mérföldkő az ő leigazolása, mert ebbe a régi keleti blokkba ritkán jöttek észak-nyugatról, illetve egyáltalán nem jött ilyen szintű kézilabdázó" - mondta a sajtótájékoztatón Vanyus Attila, az Audi ETO KC elnöke.

Ahogy én tudom, egyértelmű, hogy akkor tud eredményes lenni egy kézilabdacsapat, hogyha jó kapusa van, és van egy nagyon komoly védekezése. Most Győrnek van egy fantasztikus női kézilabdacsapata, amely remélhetőleg már ebben az évben is egy szép eredményt fog elérni az BL-ben, és egy ilyen erősítés azt hozhatja, hogy a jövő évben még dinamikusabbak leszünk, és még szebb álmaink lehetnek, s ezek be is teljesülhetnek" - fogalmazott Borkai Zsolt, Győr polgármestere, az Audi ETO KC társadalmi elnöke.

Nagyon jó csapat a Győr, és természetesen én is szeretnék itt elérni eredményeket. Azért jöttem ide, mert a világ egyik legjobb csapatában szerettem volna játszani. Az együttes játékosainak a többségével most fogok személyesen is megismerkedni, válogatott mérkőzéseken már többekkel találkoztam, de különösen várom a közös munkát és az együttműködést Pálinger Katalinnal, akit igen nagyra tartok, s szerintem jól fogjuk kiegészíteni egymást" - tájékoztatta az újságírókat Katrine Lunde Haraldsen, Audi ETO KC norvég válogatott kapusa.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.