Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 21. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Bővítik az Audi Hungária kísérleti gyártóközpontját: Győr az ország motorja

Bővítik az Audi Hungária kísérleti gyártóközpontját: Győr az ország motorja

A Kísérleti Motorgyártó Központ (MAC) új épületének alapkövét ünnepélyes keretek között helyezte el az Audi Hungária győri ügyvezetése. Egy éven belül egy új központ épül, ahol egy tető alá kerül a kísérleti motorokkal kapcso

Az új központ a motorfejlesztés és a gyártástervezés területeinek közvetlen közelében épül. Egy épületben kap helyet a kísérleti motorgyártáshoz kapcsolódó valamennyi terület, valamint új funkciók kiépítésére kerül sor, melyek lefedik a sorozatgyártás-felfuttatás egész folyamatát. Ide tartoznak a koordináció, a mechanikai megmunkálás, a gyártás, a minőségirányítás, valamint az analízis és a logisztikai tevékenységek. Cél az új motorok gyártáskészre fejlesztése és gyártási folyamatainak optimálása. „A Kísérleti Motorgyártó Központ tevékenységének köszönhetően az új motorok a sorozatgyártáshoz szükséges ideális állapotban kerülhetnek a gyártásba. Ezzel termékeinket és folyamatainkat javítjuk. Az új központ munkája egyben bővíti kompetenciáinkat a motorgyártás területén" - mondta Achim Heinfling, az Audi Hungaria termelésért felelős ügyvezető igazgatója.

Jelenleg 40 munkatárs dolgozik az Audi Hungaria Kísérleti Motorgyártó Központjában. 2012 tavaszáig az MAC további 30 munkatársat - magasan képzett mérnököket, technikusokat és berendezés-kezelőket - vesz fel.

A Kísérleti Motorgyártó Központ 2010-ben kezdte meg működését, azóta az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-nél a szériamotorok gyártása mellett a kísérleti motorok szerelése, analizálása és optimalizálása is Győrben történik. A magasan képzett munkatársak szakmai tudását a Volkswagen-konszernben is nagyra becsülik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.