Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 16. 07:27, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Brutális gyilkosság Tényőn: két felnőtt és két kislány az áldozat

Brutális gyilkosság Tényőn: két felnőtt és két kislány az áldozat

Négyes gyilkosság történt Tényőn, két felnőttet és két, öt- és nyolcéves gyermeket találtak holtan hétfőn a Győr-Moson-Sopron megyei községben, egy családi

Egész éjszaka tartott a helyszíni és a halottszemle, ennek idejére a falu központjában zárták le azt az utcát, amelyben másfél kilométerre történt a bűncselekmény. A család egyik ismerője a helyszínen azt mondta: a meggyilkoltak rendezett életet éltek, mindkét szülő belsőépítészként dolgozott. A rendőrség hétfőre ígért részletes tájékoztatást az ügy körülményeiről.

Kocsis Tünde sajtóreferens, Győr-Moson-Sopron Megyei RFK:

"A fiútestvér jött meglátogatni őket, és akkor talált rá a 37 éves testvérére, a sógornőjére és a két kislányra. Bűncselekmény történt, és több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indul nyomozás. Jelenleg vizsgáljuk az eset körülményeit, hogy mi történt. Ennyi."

- - -

Hétfőn brutálisan lemészároltak egy családot a Győr-Moson-Sopron megyei Tényőn. A holttestekre a családfő testvére talált rá, a látvány még a sokat látott rendőröket is elborzasztotta. K.-ék a helyiek szerint visszahúzódóan éltek, a közösség életében alig vettek részt. Hogy ki, miért és hogyan végzett velük, az egyelőre rejtély.

Két felnőttet és két gyermeket találtak holtan hétfőn Tényőn egy családi házban. A STOP információi szerint két kislányról és szüleikről van szó, az anya, K. Virág 37, férje, K. Gábor 36 éves volt, kisebbik lányuk öt, nagyobbik pedig nyolcéves.

A rendőrök hétfőn este hét után kapták a bejelentést, hogy a Győrtől alig húsz kilométerre fekvő településen bűncselekmény történt. A holttestekre a családfő fiútestvére talált rá, aki információink szerint a K.-ék által épített ikerház másik felében él családjával. A férfi azért mehetett át testvéréhez, mert órák óta nem észlelt mozgást.
A hírTV tájékoztatása szerint a helyszínre este 9-kor érkezett meg a megyei rendőrfőkapitány és a szóvivő. A rendőrség a területet elzárta, a házat éjjel sem lehetett megközelíteni, a STOP tudósítói éjfélkor is hiába próbáltak a helyszín közelébe menni. A rendőrség információink szerint egész éjszaka helyszínelt.
"Sokként ért minket a hír" - mondták a STOP-nak a helyiek, akik szerint K.-ék visszahúzódó életet éltek, a közösség életében alig vettek részt. K. Virág és K. Gábor öt éve költözött a településre, korábban a férfi nagyszülei éltek itt, a család egy tagja a 60-as években a település jegyzője volt.
Mint megtudtuk, K.-ék jómódúak voltak, a feleség belsőépítész volt egy győri cégnél, és férje is e területen tevékenykedett. Hogy ki, miért és hogyan végzett velük, azt egyelőre nem lehet tudni, ahogy azt sem, hogy a holttestek mióta feküdhettek a házban.
Kocsis Tünde rendőrségi szóvivő az origo-nak a részletekről annyit árult el: a holttestek nem egy helyiségben voltak. Információink szerint a gyilkos eszköz nem lőfegyver volt. gy tudjuk, a helyszín brutálisan nézett ki, még a sokat látott rendőröket, helyszínelőket is elborzasztotta a látvány.
A rendőrség bővebb tájékoztatást egyelőre nem ad az ügyről, kedd délelőtt egy sajtótájékoztató keretében ismertetik a részleteket.

(STOP.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.