Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. November 13. 07:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Új Dunántúli Napló

Bundagyanúval vádolt labdarúgót vettek őrizetbe a győri ETO Parkban

Bundagyanúval vádolt labdarúgót vettek őrizetbe a győri ETO Parkban

3-0-ra kikapott a tartalékosan felálló Kozármisleny a Győr második csapata ellen a foci NB II Nyugati csoportjában. A. Attilát az NNI munkatársai őrizetbe vették a meccs után - írja az Új Dunántúli Napló.

Sima vereséget szenvedett a Kozármisleny labdarúgócsapata a Győr II. otthonában. De nem ez volt a megrázó hír, hanem az, hogy állítólag a fogadási csalások kapcsán a találkozó után őrizetbe vették A. Attilát.

Nem sokkal a Győr elleni NB II-es mérkőzés után jött az egészen megdöbbentő hír: a magyar futballt is behálózó fogadási csalásokkal kapcsolatban letartóztatták a Kozármisleny labdarúgóját, A. Attilát. A játékos a megszokott módon együtt utazott fel társaival a mérkőzésre, amelyen nem játszott, kispados volt. A visszautat azonban már nem tehette meg Kozármislenybe, mert a találkozó után a rendőrök letartóztatták, s bilincsben vitték el.

A hírt megerősítette a Dunántúli Naplónak a Kozármisleny vezetőedzője, Márton Gábor is.

- Valóban letartóztatták, állítólag valami régi ügy miatt. Már csak ez hiányzott nekünk! Bízunk benne, hogy a folytatásban a csapat is rendben lesz, és az ő ügye is rendeződik - mondta Márton Gábor.

A Nemzeti Sport szerint megerősítette a történteket, vagyis a Kozármisleny labdarúgója, A. Attila őrizetbe vételét a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője, Fazekas Géza.

Baranyában rövid időn belül ez már a második eset, hogy bundabotrány borzolja a kedélyeket. Néhány hete közös megegyezéssel szerződést bontott ugyanis a PMFC a bundaügybe keveredő Törteivel.

Győr II. - Kozármisleny 3-0 (2-0)

Labdarúgó NB II. Győr, 200 néző. V.: Pintér Cs. Győri ETO II.: Molnár P. - Babic, Paget, Zámbó, Czeitler - Molnár T. (Serfőző, 66.), Nyitrai (Németh L., 38.), Kiss M., Miklós V. (Berde, 71.) - Kiss Sz., Varga T. Vezetőedző: Klement István. Kozármisleny: Sólyom - Vég, Kovács T., Balaskó, Kovács D. (Kiss M., 53.) - Nagy E. - Ato, Koller, Laki, Karacs (Rácz, 57.) - Eszlátyi (Godslove, 61.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Sárga lap: Molnár T. (49.), illetve Eszlátyi (44.), Koller (55.), Kovács T. (89.).

Címkék: Bundagyanú

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.

2024. Augusztus 15. 08:11, csütörtök | Helyi

Még nem kell aggódni a FLIRT miatt Győrben

A járványügyi szabályok betartásával megelőzhető, hogy iskolakezdéskor berobbanjanak a fertőző megbetegedések.

2024. Augusztus 15. 07:15, csütörtök | Helyi

Kézilabda-szurkolók figyelem: Más időpontban lesz az ankét!

Egyeztetéseket követően a Győri Audi ETO KC új időpontban tartja meg idénynyitó szurkolói ankétját.

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember