Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Április 07. 08:29, vasárnap | Helyi

Buszváltozás

Buszváltozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti utasait, hogy 2019. április 7-én (vasárnap) üzemkezdettől



a győri Szigethy Attila úton az alábbiak szerint változik az autóbusz-megállóhelyek kiosztása a Tihanyi Árpád út és a Kodály Zoltán utca közötti szakaszon.

A „Győr, Szigethy Attila út, ABC” megállóhely az autóbusz-állomás irányába megszűnik, helyette a helyközi autóbuszjáratok (beleértve a 27 jelzésű integrált helyi-helyközi járatokat is) a Szigethy Attila út 97. előtt található, tavaly decemberben átadott megállóhely-öbölben állnak meg, a 7, 9, 9A, 15, 20Y jelzésű helyi járatokkal közösen. A megállóhely elnevezése „Szigethy Attila út 97.”-re változik mind a helyi, mind a helyközi menetrendben (a helyi járatok esetében eddig „Szigethy Attila út, Kodály Zoltán utca” volt ebben az irányban is).

Az ellenkező irányban található „Győr, Szigethy Attila út, ABC” helyközi megállóhely helyszíne nem változik, de szintén felveszi a „Győr, Szigethy Attila út 97.” elnevezést.
Az ellenkező irányban, a Kodály Zoltán utca kereszteződésében található helyi megállóhely (17, 17B, 19, 19A, 20Y vonalak) elnevezése továbbra is „Szigethy Attila út, Kodály Zoltán utca” marad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:12, szerda | Helyi

Az önkormányzat válaszolt Lázárnak, illetve Pintérnek

Hivatalosan elsőként a győri önkormányzat reagált a buszügyben, nem sokkal később viszont Szeles Szabolcs alpolgármester egy tévés riportban, Dézsi Csaba András pedig Facebook-posztban fejtette ki az álláspontját.

2024. Július 24. 08:14, szerda | Helyi

Bajba jutott gólyát mentettek Szanyban (VIDEÓ)

Szany település ad otthont a gólyafesztiválnak, nem véletlenül, hiszen itt van a Dunántúl második legnagyobb gólyapopulációja is, tizenhat fészekkel.

2024. Július 24. 07:15, szerda | Helyi

Lassan teljesen feléled a valaha tátongó ETO-park

Hamarosan CCC-üzlet és Halfprice nyílik a valaha „szellemkastélyként” ismert ETO-parkban, amelynek újabb kori története több mérföldkőhöz érkezett az elmúlt két évben.

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.