Városlista
2024. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2011. Március 30. 14:55, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Címvédés a cél

Címvédés a cél

Álszent lennék ha azt mondanám, hogy nem a címvédés a célunk. Ezt Vanyus Attila, a Győri Audi - ETO KC elnöke mondta a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A finálé névadója idén is a Du

A női kézilabda Magyar Kupa Duna Takarék négyes döntőjének sajtótájékoztatójára már határozott célokkal érkeztek a résztvevő együttesek képviselői. Kivéve a Debrecent, mert a Lokitól senki nem jelent meg a fővárosi Karma Caféban. Ott volt viszont Siti Beáta, a székesfehérvári Alcoa technikai igazgatója, aki - lévén az Audi ETO-val találkoznak az elődöntőben - elárulta: nincsenek vérmes reményeik a döntőbe jutást illetően.

A fehérváriakkal ellentétben a házigazda zöld-fehéreknek csak és kizárólag a címvédés lehet a célja a hétvégi fináléban.

A finálé másik elődöntőjén a DVSC-KORVEX és a SYMA-Váci NKSE méri össze erejét. Németh András a váciak klubigazgatója elmondta, szívesebben játszanának az ETO-val vasárnap, mint az Alcoa-val, vagyis a döntőbe jutás a csapat célja. A "mini torna" névadója idén is a Duna Takarékszövetkezet, amely egyfajta társadalmi szerepvállalásként másfél millió forinttal járult hozzá ahhoz a hét és félmilliós összeghez, amellyel az ETO nyerte a rendezés jogát.

A négyes döntő szombaton este 18 órakor kezdődik a Vác és a Debrecen összecsapásával, majd 20 órakor következik az Alcoa - Audi ETO összecsapás. Vasárnap háromnegyed kettőkor rendezik a bronzmeccset, 16 órakor pedig a finálét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.