Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2010. Január 06. 07:34, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Csak a távozók listája ismert a Fradinál

Csak a távozók listája ismert a Fradinál

Matt Lowton - a fiatal védő édesapa lett - és Cory Sinnott biztosan nem tér vissza az Üllői útra - ahogy Csiszár Zoltán és Zsivóczky Norbert sem - ám a még mindig sérüléssel bajlódó Sam Wedgbury sorsa egyelőre még nincs lezárva. Az e

A távozók sora tehát már tisztázott, az érkezőké viszont már kevésbé tiszta. Az tudvalevő volt, hogy a Fradi Sipos Norbertet is leigazolta volna, állítólag kedvezőbb szerződést is kínáltak a fővárosiak, a szélső mégis a nevelőegyesülete mellett döntött.

Csizmadia Csabával is felvették korábban a kapcsolatot a IX. kerületiek, ám egyelőre az ő ügyében sem történt előrelépés - ellenben Angliából több erősítés is érkezhet.

Az ulloi129.hu úgy tudja, hogy a zöld-fehérek közel állnak a megállapodáshoz az angol negyedosztályú Crewe Alexandránál futballozó Anthony Eldinggel. A nyáron a Fradival edzőtáborozó - ám később a Sheffield United menedzserével, Kevin Blackwellel összevesző, és ezért távozó - korábbi Newcastle-sztár Keith Gillespie ismét a képbe került.

A BBC tegnapi híre szerint Sam Stockley edzőként érkezhet a Ferencvároshoz - a korábbi szélső védő tavaly novemberben vonult vissza szemsérülése miatt.

A Fradi január 11-én kezdi meg a felkészülést, amit követően január 22-én egy 14 napos edzőtáborba vonulnak Lipcsei Péterék.

(nb1.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 08:03, vasárnap | Sport

Cristiano Ronaldo a 800-as, Schlosser Imre az 500-as gólhatárt érte el először

Schlosser Imre volt az első labdarúgó, aki pályafutása során 500 találatot ért el - a sportág történetével és statisztikájával foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) szombaton közzétett listája szerint.

2021. December 05. 05:00, vasárnap | Sport

Jövünk jövőre is!

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel.

2021. December 03. 10:36, péntek | Sport

Ismét egy nagyszerű győzelem!

Már a sokadik abszolút győzelmét szerezte Klausz Kristóf és Csányi Botond a 25. Mikulás Rallye-n.

2021. December 01. 14:31, szerda | Sport

Örültünk a murvának, egy darabig

Az utolsó pillanatban minden összeállt, így ott lehetett a hétvégi Mikulás Rally mezőnyében Csomós Miklós és Nagy Attila is.