Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 06. 11:20, szerda | Helyi
Forrás: PIKTOR KFT

Csaknem 1,5 milliós segítség a Piktortól az árvízkárosultaknak

Csaknem 1,5 milliós segítség a Piktortól az árvízkárosultaknak

A Piktor Festékbolt csaknem 1,5 millió forinttal járult hozzá a tavaly árvízkárokat szenvedett Bőny és Mezőörs...

A Piktor Festékbolt csaknem 1,5 millió forinttal járult hozzá a tavaly árvízkárokat szenvedett Bőny és Mezőörs lakóépületeinek és közintézményeinek újjáépítéshez, felújításához. A győri vállalkozás egy éven át kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosított a két település azon lakóinak, akiknek ingatlanjait megrongálta a víz. Az akció június végén ért véget.

A Piktor Festékbolt a megyét sújtó tavalyi nagy árvíz után határozta el, hogy lehetőségeihez mérten segítséget nyújt a két legnagyobb kárt elszenvedett település, Bőny és Mezőörs lakói számára. A győri vállalkozás készpénzt nem tudott felajánlani, ezért kedvezményes vásárlási lehetőséggel támogatták a két települést a katasztrófa utáni újjáépítésben. A felajánlás értelmében az árvízkárosultak a Piktor Festékboltban kapható minden terméket beszerzési áron vásárolhattak meg egy éven keresztül. Ez terméktől függően 20-40 %-os megtakarítást jelentett a bőnyieknek és a mezőörsieknek. Az akció lebonyolításához a két érintett polgármester is segítséget nyújtott.

Megítélésem szerint sikeres volt az együttműködés, és reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel mi is nagyban hozzá tudtunk járulni a károsultak házainak, lakásainak újjáépítéséhez. A lakosok összesen kb. 1,35 millió Ft-al olcsóbban jutottak hozzá a termékekhez, mintha mindezt fogyasztói áron kellett volna megvásárolniuk. – mondta el Csiza Tamás, a Piktor Kft. ügyvezetője.

A lehetőséggel összesen 58-an éltek Mezőörsön és Bőnyben.
 

Címkék: piktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.