Városlista
2024. augusztus 16, péntek - Ábrahám

Hírek

2011. November 08. 08:20, kedd | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Csapata egyik legjobbja volt Csopaki István a Rába ETO Aramis elleni kupamérkőzésén

Csapata egyik legjobbja volt Csopaki István a Rába ETO Aramis elleni kupamérkőzésén

A Fradiból érkező játékos eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta a Rába-parton, ahol remekül érzi magát.

A Rába ETO magabiztosan győzte le csütörtökön a Colorspectrum Aramist a Magyar Kupa 2. fordulójában és jutott a sorozat legjobb nyolc együttese közé. A győrieknél többen is jó teljesítményt nyújtottak, Lódi és Mincho is kétszer talált a kapuba. Gólt ugyan nem rúgott, de remekül játszott a győriekhez nemrég került Csopaki István. A játékos eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta az ETO-ban.

"Talán csak a gól hiányzott a játékomból, amúgy én is úgy érzem, valóban sikerült hozzá tennem valamit a győzelemhez. A mérkőzés szerintem sima volt, végig kézben tartottuk, bár kaptunk két elkerülhető gólt, végig mi irányítottunk" - mondta Csopaki, aki szerint nem lehet gond a következő két bajnoki mérkőzésen sem.
"Hétfőn az újonc Haladást fogadjuk, majd megyünk Debrecenbe. Azt gondolom, mindkét meccset meg fogjuk nyerni, főleg ha olyan teljesítményt nyújtunk, mint csütörtökön, az Aramis ellen."

A játékos nemrég elköszönt Gyirmótról és a nagypályától, csak futsalozni szeretne. Hamarosan az ETO-val Portugáliában kell majd helyt állnia.

"Örülök, hogy eldőlt a sorsom, talán ez is befolyásolta a teljesítményemet. Most már csak a futsalra szeretnék koncentrálni. Lisszabonban az UEFA Futsal Kupa elitkörében nyilván már nem lesz könnyű dolgunk. Egy-két pontra azért mindenképp számítok, bár már az is bravúrnak számítana, ha szoros meccseket játszanánk. Győrben, az ETO-ban nagyon jól érzem magam, gyorsan beilleszkedtem, s cseppet sem bánom, hogy így döntöttem."

Szeitz Tibor

Címkék: Rába ETO Futsal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.

2024. Augusztus 15. 08:11, csütörtök | Helyi

Még nem kell aggódni a FLIRT miatt Győrben

A járványügyi szabályok betartásával megelőzhető, hogy iskolakezdéskor berobbanjanak a fertőző megbetegedések.

2024. Augusztus 15. 07:15, csütörtök | Helyi

Kézilabda-szurkolók figyelem: Más időpontban lesz az ankét!

Egyeztetéseket követően a Győri Audi ETO KC új időpontban tartja meg idénynyitó szurkolói ankétját.

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember