Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2018. November 03. 07:48, szombat | Helyi
Forrás: mti

Decemberben ismét Boogie Woogie fesztivált rendeznek Győrben

Decemberben ismét Boogie Woogie fesztivált rendeznek Győrben

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg december 6. és 8. között a Boogiefeszt - Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivált,

amelyre a magyar fellépők mellett Hollandiából, Németországból és Franciaországból érkeznek művészek- tájékoztatta a fesztivált szervező Dániel Balázs az MTI-t.

Az 1930-as és 1940-es évek Amerikájának vidám zenei stílusát népszerűsítő program december 6-án ingyenes koncerttel kezdődik a győri Árkádban Boogie Christmas címmel, ahol fellép a holland Eric-Jan Overbeek, a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió, Pleszkán Écska énekesnő, valamint két francia táncospár, Ludovic Chanton, Stacy Aurel, Jérémy Chanton és Mélanie Deniau.

A pénteki és szombati programokat a Richter-teremben tartják. Szombat este a rendezvény Boogie Afterparty-val folytatódik az El Paso Tánc és Rendezvény Centrumban.

A fesztivál alapítója, Dániel Balázs, művésznevén Mr. Firehand, fellépett többek között Angliában, Svájcban, Ausztriában, Franciaországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Németországban, de turnézott már Amerikai Egyesült Államokban is. Az első magyarországi Boogie Woogie fesztivált 2012-ben rendezte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:12, szerda | Helyi

Az önkormányzat válaszolt Lázárnak, illetve Pintérnek

Hivatalosan elsőként a győri önkormányzat reagált a buszügyben, nem sokkal később viszont Szeles Szabolcs alpolgármester egy tévés riportban, Dézsi Csaba András pedig Facebook-posztban fejtette ki az álláspontját.

2024. Július 24. 08:14, szerda | Helyi

Bajba jutott gólyát mentettek Szanyban (VIDEÓ)

Szany település ad otthont a gólyafesztiválnak, nem véletlenül, hiszen itt van a Dunántúl második legnagyobb gólyapopulációja is, tizenhat fészekkel.

2024. Július 24. 07:15, szerda | Helyi

Lassan teljesen feléled a valaha tátongó ETO-park

Hamarosan CCC-üzlet és Halfprice nyílik a valaha „szellemkastélyként” ismert ETO-parkban, amelynek újabb kori története több mérföldkőhöz érkezett az elmúlt két évben.

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.